Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Setri Esmanur Menderes Zorla Anlaşılan Paradan Fazla Para Alıyor!

19 Eylül 2024 10:21

Setri Esma İzmir güzellik merkezinde 7 Eylül tarihinde düğünüm olacağı için randevu aldım. Bir nedime makyajı ve sadece turban montajı ve bir gelin makyajı ve duvak yapımına durumumun olmadığını indirim istediğimi söylediğimde 8bin tl'ye anlaştık. Kapora olarak 1000 TL gönderdim. Hevesle düğün günümü bekledim. 7 Eylül günü geldiğinde o filtreli makyajlardan eser yoktu. Kalıp gibi bir koyu renk fondöten ve böcek bacağı gibi duran takma kirpikler takıldı. Normal kirpiklerim de takma kirpikler altından görünüyordu. Takma kirpik hiç olmadı kesin sadece yarısını göz bitine takın dedim bir afralar tafralar. Yarıda bırakmasınlar diye dişimi sıktım tüm süreç boyunca hatta oraya benden sonra gelen 4 gelin ve nedimeleri dahil bu nasıl kirpik dedi. İğrenç makyaj ve yapılan duvak sonrası eşimden para almadan beni çıkarmayacaklarını söylediler. Ben zaten durumumun olmadığını söyledim ve böyle bir şey yapmamalarını rica ettim. Buna rağmen eşim geldiğinde kapıları kapattılar beni çıkarmamak için. Eşim kapıyı açtırınca alamadıkları bahşişi fiyata yansıttılar ve benden 9.500 TL para aldılar. Çok istediğim için Instagram'a kaldığım için taa Çiğli'den Menderes'e geldim ama üç kuruşun peşine düşüp benden bahşiş parasını ekleyerek zorla para aldılar çok saygısız bir işletme. Rakamlarla oynuyorlar iş bitince ekstra para istiyorlar kirpik berbat makyajlar sadece filtreli çekildiğinden gerçeği berbat Ben herkese rezil oldum eşimle tartıştım düğün günümde siz olmayı özel gününüzü mahvetmeyin hakkımı verdiğim parayı asla helal etmiyorum.

Yorumlar (7)

Stuff

+ Olarak işletmemizde asla bir bahşiş söz konusu değildir, Anlaşılan fiyat neyse üstüne veya altına inilemez veya çıkılamaz. Bir iddia'da bulunuyorsanız lütfen bunu kanıtlayarak yapın, ismimizi karalamaya çalışarak değil, güzel niyetli bir insan olmanız dileğiyle... -Setri Esma

Semanur

Bu dönemde evlenmek zaten pahalı ancak eşim benim istediğim yer olsun diye son kuruşunu kuaföre ayırmışken ve ben indirim yapmazsanız gelmeyeceğim diye başından söylemiş olmama rağmen bahşiş fiyata dahil edildi günüm zehir olarak başladı hakkımı helal etmiyorum fazladan para aldınız öbür dünyada iki elim yakanızda olacak

Semanur

Çalışanlarınızdan Kapalı ve zayıf bir hanım Esma Hanım eğitimi olduğunu söyleyerek onu yerine Türbanını kendisine yapacağını söyledi Anlaşmamız da türbanına esma hanım yapacak diye ona güvenerek gelmiştim türbanı yaparken zorlandığını iddia ederek ki zaten türbanı yapmadan önce de biz hangi türbanı istediğim hakkında detaylıca görüşmüştük ben bu türbanda çok zorlandım diyerek eşin gelsin ondan bahşiş alacağım kapıyı kilitleyim seni buradan çıkarmayacağım diyerek defalarca söyledi ben böyle bir uygulama olmasını istemediğimden ve zaten her yere para verdiğimiz için borç içinde kaldığımızdan yapmamasını istedim ama ısrarla hayır ben çok çabaladım tek başıma bu türbanı çıkardım bunun bir bedeli olmalı diyerek güldü söylediğini de yapacaktı ancak benim rahatsız olduğumu anlamış olacak ki fiyatı bahşişin içine dahil ettiler.

Stuff

Merhaba, Setri Esma olarak bulunduğumuz noktada en yüksek müşteri memnuniyetine sahip işletme biziz, müşterilerimiz isteklerine, en profesyonel ekibimiz ile karşılık veriyoruz. Genel olarak yanımızdan ayrılan müşteriler sonrasında, arkadaşları olsun ailesi olsun herkesi güzel gününde bize emanet etmektedir. Fakat adımızı kötülemeye çalışmanız maalesef hoş bir durum değil, biz en iyi markalarla en profesyonel insanlarla size istediğiniz hizmeti sunuyoruz. 2000+ Memnun müşterimiz mevcut. Siz de sorununuzu bizimle iletişime geçip konuşabilirsiniz. Bizim ilk amacımız müşteri memnuniyetidir. Özel gününüzde sizi en güzel şekilde hazırlamaktır, Setri Esma ile iletişime geçebilirsiniz.

Semanur

Bayraklıdaki bir sürü tesettür mağazası ile de görüştüm fiyat ortalaması 6000- 7000 TL iken sizin 9000 demeniz bana fazla gelmişti o yüzden telefon üzerinden pazarlık yaptım güven ilişkisi olduğu için de dekonta kalan ödeme şu kadar yapacağım diye yazmadım büyük bir firmasınız diye sizin not alacağınızı düşündüm düşündüm ancak mağdur edildim yazılmıştı büyük ihtimalle ama bahşiş fiyata eklendiğinden düğün günü benimle tartıştınız fazla para peşine düştünüz

Almıla
Almıla

Kınamda ve düğünümde setri esmayı tercih ettim makyajımı beyza hanım saçımı nur hanım yaptı ilgileri samimiyetleri ve işçilikleri mükemmeldi gören herkes çok beğendi en güzel gününüzde kendinizi rahatlıkla emanet edebileceğiniz güvenilir bir adres kendimi aile içinde hissettim her şey için çok teşekkürler

Semanur

Merhaba siz memnun kalmış olabilirsiniz ancak ben yaşadığım deneyimi ve mağduriyetimi paylaşıyorum sonuçta kimse anlaşılandan fazlasını ödemek istemez ve kimse yüzüne badana yapmış gibi duran tek tip kirpik takan yüze uymayan bir makyajı kabul Edip geçmek istemez ben arkadan iş çevirmiyorum zaten ben 7 Eylül düğün günüm de bunları yüzlerine söyledim makyajım olmadığını içime sinmediğini yüzümde ağır ve kalın durduğunu ve kirpiğin tek tip olduğundan yüzüme uyumadığını yarısını kesmelerinin belki daha iyi olacağını vs ben söyledim aynı zamanda parayı fazla aldıklarını da ben orada gelinlik içindeyken çok mutsuz şekilde söyledim benimle kavga etmeye kalkınca mecbur kalıp akrabamızdan para alıp ödedik bunları kendileri biliyor

Kulis Bayan Kuaför Gelin Saçı Ve Makyajı Hüsranı

16 Eylül 2023 11:59
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 02:40