Yağmur Karadeniz Güzellik Salonu Tesettür Nişan Başı

06 Aralık 2023 04:52

Nişan başımı yaptırmak için erkenden randevu aldım. Randevu oluştururken bana türban modelimi sordular bende daha belirlemedim dedim. Bana 5-6 metre hayal tül aldırdılar. Modelimi belirleyip gittiğimde hayal tül ile bu model olmaz dendi. Başka tül aldım dedikleri yerden. Biz bu tülle çalışmayı tercih etmiyoruz dediler. Zaten 600 TL kumaşa ödedim. Onu da geçtim güzel olayım en azından dedim. İstediğim modelin hayal tül ile yapılışını buldum gösterdim. Tamam dediler. Neyse nişan günü geldim. Makyajım dediğimden çok farklı oldu ama fena değil gibiydi. Makyajda dedim ki gözlerim çekik olmasın. Fotoğraflara baktığımda ve gerçekte gözlerim çekikti. Takılan takma kirpik daha güzellik salonunun içinde çıktı. Tekrar yapıştırılmasına rağmen hiçbir şekilde durmadı. Türbana gelince normalde gıdı çok abartı değil bende ama o kadar çok sıktı ki yapan kişi ful gıdı çıktı. Yüzüm resmen kare duruyordu. Boynum kapalı ve gıdım çıkmayan bir model istiyorum dedim. Bana boynun kapalıysa gidin çıkar dediler. Böyle bir durum olmaması gerek. Yapan kişi buna bir çözüm üretmedi ve kendi bildiğini yaptı. Türbanım yamuktu yapan kişiye dememe rağmen düz duruyor dedi. Topuzunu hafif düşüreceğim dedi ve ensemde yaptı bana o topuz gitmez. Ve zımba makineleri bozuktu iğne taktılar. Bu kadar sorumsuzlukta ilk defa gördüm. Bir de bunu şakaya vurarak örtbas etmeye çalıştılar. Bunun adı sorumsuzluk. Makinen yoksa gider alırsın bu kadar basit. Sonuçta bu randevu ne zaman öncesinden alınmış. Nişan başlamadan o iğneler ensemi kesti kabuk tutacak derecede kanamış ve başörtün asla kaymaz denildi ben başımı hiç oynatmamama rağmen ki zaten çok sıkıydı oynatamadım başörtüm hep kaydı saçlarım açıldı. Makyajımda hemen aktı. Nişan başını hiç beğenmedim yapan kişi tamamen herkese yaptığı modeli bana uyguladı fakat olmadı. Bana hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Türbanımı yapacak olan kişi ben ikinci kez model için salona geldiğimde dışarıda kendi özel işini görüp konuşmaya tenezzül dahi etmedi. Çalışanı aramızda gidip geldi. Tamamen kendi kafasına bir şeyler yaptı. Bana deseydi ki ben bu kumaşla çalışamıyorum veya gıdı kapatmayı yapamıyorum ben o zaman randevumu iptal ederdim. Ama bana yaparım deyip de sonradan istediğim modeli yapmayıp kendi fikrini dayatması hoş olmadı. Hiçbir çözüm üretmedi. Ayrıca yanımda gelen misafirime karşı kabaydı. Misafir almıyorsan bunu müşteriye baştan diyeceksin. Gelen misafir o şekilde arka tarafa yollanmaz. Daha gelmem özel gün için.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 02:40

21 Eylül 2024 17:57
Ümran sonuçtan hiç memnun değil

Kuaför Ayşegül Alp Özensiz Tutum, Zoraki Uygulamalarla Fiyatın Şişirilmesi

04 Ağustos 2023 11:17
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Setri Esmanur Menderes Zorla Anlaşılan Paradan Fazla Para Alıyor!

19 Eylül 2024 10:21