İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Sess Bungalov Oyunu

Sess Bungalov Oyunu
30 Mart 2024 11:44

Ses Bungalov adında bir yer olmadığını söyleyebilirim; çünkü sayfa sahte ve ben maalesef inandım.   Ses Bungalov Sapanca, tam bir yanıltma ustası olmuş. Önce ücretini talep ediyorlar, sonra da 'yanlış açıklama yazdın' diyerek tekrar sigorta bedeli istiyorlar. Bana öncelikle konaklama için peşin ücretin %20'sini yatırmam gerektiği söylendi ve ben 5.600 TL gönderdim. Daha sonra sigorta için 7.800 TL talep ettiler, onu da yatırdım.

5 dakika sonra parayı geri göndereceklerini söylediler. Ancak geri dönüş olmayınca iletişime geçtim ve 'yanlış açıklama yazmışsın, tekrar 7.800 TL göndermen gerekiyor' dediler. Paramı geri istedim ve iptal etmek istediğimi belirttim. 'Tamam, iptal edildi.

Paranız gün içinde hesabınıza yatacak' denildi. Ancak gönderilen para iade edilmedi ve bu sahte yerle ilgili hiçbir şekilde iletişime geçilemiyor; her platformdan engelleniyoruz. Üstelik bazı fenomenlerin oraya gitmiş gibi   hikayeler paylaştığını ve insanları yanılttıklarını gördüm.

30 Mart 2024 11:12

Ses bungalov Sapanca arkadaşlar tam bir yanıltma ustası olmuşlar. Önce ücretini istiyorlar sonra sigorta diyorlar yanlış açıklama yazmışsın deyip tekrar sigorta istiyorlar. Ben önce konaklama pesin ücrette %20var denildi gönderdim. 5.600 sonra sigorta dediler.

7800 istediler onu da attım 5 dakika sonra geri göndereceğiz dediler geri dönmeyince aradım yanlış açıklama yazmışsın tekrar göndereceksin 7800 dediler gönderemem paramı iade edin dedim. İptal dedim tam iptal edildi paranız gün içinde hesaba yatıracak dendin gönderilen iade edilen para yok bu böyle bir yer yok her yerden engelliyorlar ulaşamıyorsunuz bir de fenomenler oraya gitmiş gibi çalıntı hikayesini paylaşıyor buraya gelmiş gibi gösteriyorlar

01 Nisan 2024 21:58
Sess Bungalov Tatil Rezervasyonunda Beklenmedik Ücret Talebi
Elif sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 22:48
Kurt sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 10:45
Sess Bungalov %20 İndirim
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 16:15
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 20:16