Volkan
04 Kasım 22:33

Bu markadan sosyal medya ve internet sitesinden görerek sipariş verdim. Hem internet sitesinde hem de görüşmelerimizde ayakkabının içi dışı hakiki deri olduğu söylendi. Özellikle sordum, “Sorun yaşar mıyım? ” diye; “Yaşamazsınız, ” dediler. Yıllardır hep deri ayakkabı kullanıyorum ancak bu kadar ince bir malzeme görmedim. Kısacası hiç beğenmedim ve iade etmek istiyorum

Ürünü iade etmek istedim ancak “İade edemezsiniz, ” dediler. “Ne demek? ” diye sorduğumda, iade edersem 200 TL kesinti yapılacağını söylediler. Firma hakkında detaylı bilgim yok; amacım markayı kötülemek değil. Ancak ben bu ayakkabının hakiki deri olmasını bekliyordum ve bu konuda hiçbir çözüm sunulmadı. Muhtemelen Tüketici Hakem Heyeti aracılığıyla çözüm bulmaya çalışacağım.

Birçok firmadan sipariş veriyorum ve yaşadığım sorunlar genelde çözüme kavuşturuluyor. Ancak bu şekilde bir yaklaşımı ilk kez görüyorum. Çoğu alışveriş sitesinde iade kodu alıp ürünü geri gönderiyorsunuz ve paranız sorunsuz şekilde iade ediliyor. Sanırım hatayı doğrudan firma ile iletişime geçerek yaptım; eğer bu ayakkabıyı bir alışveriş sitesinden almış olsaydım, sorunsuz şekilde iade ederdim. Bu durum gerçekten sinir bozucu.

Serenze Yanlış Numara Ve Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi

Serenze Adım Pişman Oldum

Cengiz
20 Temmuz 21:31
Serenze Adım Pişman Oldum

Serenze Ayakkabılar Hep Naylon Deri Yok!

Kemal
30 Temmuz 12:30