Deniz sonuçtan memnun değil

15 Mart 2024 13:47

11.03.2024 günü Capacity Sephora mağazasında Benefit kaş barı hizmeti aldım. Bana gelen mailde online randevu alımında kaş boyama ve deneme boy maskara hediye yazıyordu ve bu hizmet ile ürünü kaş alımı randevum ile bana sundular.

Kasaya ödemeye gittiğimde doğum günlerinde her yıl olan kaş alım hediyesi olup olmadığını sordum. Kasadaki görevli ödeme yapmayacağımı söyledi ve doğum günüm için de 1 adet 30 ml krem hediye etti. Mağazadan ayrıldım.

Akabinde AVM'de yürürken Benefit görevlisi arkamdan koşup seslendi ve beni geri çağırdı. Doğum günü kaşında boyama ve deneme boy maskara olmadığını belirten çalışan avucunu bana uzatarak maskarayı istedi ve kaş boyamayı ödemem gerektiğini söyledi. Beden dili ve tavır, birini suç üstü yakalamış gibiydi. Resmen bir şey çalmış muamelesi yapıldı. Maskarayı verip boyamayı ödedim. Bana gelen e-arşiv faturada ise hediye olarak ve 0 TL olarak gözükmekte, ödediğim kaş boyama gözükmemektedir.

Bir iletişimsizlik veya yanlış anlama olduysa bile bu açıklanmalı ve bu şekilde davranılmamalıydı. Kaş alımını da öderdim sorun değil ancak bu tavır hoş olmayan bir biçimde olduğu için sanırım yıllardır kullandığım hizmetten vazgeçeceğim.

İyi çalışmalar 🌸

15 Mart 2024 17:41 (Şikayetten 3 saat sonra)
17 Mart 2024 13:14
Sephora Benefit Kaş Bar Kaba Muamele

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Amacım aslında açık seçik biçimde bir itham veya şikayet değildi. Bu kötü deneyim sebebiyle bilgi vermek ve bir başka müşterinizin belki bu tarz bir durum yaşamasını önlemek için geri bildirimde bulunmaktı. Bu nedenle burada yazmadan evvel aynı durumu e-posta ile iletmiştim ancak dönüş alamamıştım. Müşteri hizmetlerinden arayan hanım kibar biçimde böyle bir durum yaşanmasından ötürü üzgün olduklarını belirtti. Ancak kampanyalar hakkında yanlış bilgi sahibi olduğunu düşündüm. Online randevu alımlarında deneme boy maskara 'veya' kaş boyama hediyesi olduğunu ikisinin aynı anda olmadığını belirtti. Ekte de bulunan kampanya görselinde görüleceği üzere online randevu alımında deneme boy maskara 've' kaş boyama hediyesi olduğu gayet açık belirtilmiştir. İddialaşmaya girmek istememek ve asıl şikayet konumun bu olmaması sebebiyle üzerinde durmadım. Yine de müşteri olarak kampanyalar hakkında daha fazla ve doğru bilgi sahibi olunmasını beklerim. Akabinde iletişim numaramı mağaza ile paylaşma izni aldı. Aynı gün içinde mağazadan bir çalışan aradı. 'Bir sorun yaşanmış diyerek' güldü. Konuşma boyunca kıkırdama ve ciddiyetsizlik sürdü. Diğer şikayet ve yorumları da okuduktan sonra anladığım şu ki, bazı benefit kaş bar çalışanları doğum günü kaşı almak istemiyor. Doğum günü kaşı için gelenleri oyalıyor. Ben ise normal randevu aldığım ve kasada bu hediye hakkında soru sorup hediyeden faydalandığım için sanırım bu çalışan sinirlendi ve bu nedenle bana kaba davranışta bulundu. Sephora ve Benefit'ten ricam kampanya ve hediyeler konusunda çalışanların daha bilgi sahibi olmasının sağlanması, hak sahibi müşterilere hediye ve kampanyaları sunarken kaçınmaması ve faydalanma hakkına sahip müşterilere kaba davranılmaması konusunda ikna edilmesidir. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

28 Ağustos 2024 01:11

02 Temmuz 2023 00:12
Eda sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 20:44

İremnur
11 Mart 2024 07:16
Sena sonuçtan çok memnun

Sephora Kasiyer Tarafından Yalancı Durumuna Düşürüldüm!

23 Haziran 2024 16:10
"Kasiyer ile yaşadığım sorunu mağaza müdürü telafi etmek adına beni mağazaya çağırdı ve kaş alımı gerçekleştirildi. Kasiyer ile yaşadığım sorunu temsilciler özür dileyerek problemi çözmeye çalıştılar. Mağaza müdürlerine teşekkür ederim"