Provizyon Reddi Sencard İntegra Sigorta

İbrahim
11 Eylül 2024 19:37

26.08.2024 tarihinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'ne beyin ve sinir cerrahi bölümüne muayene olmaya gittim ancak muayene olup çıktıktan sonra provizyonun onaylanmadığı ve 1000 küsur lira muayene ücreti ödememi istediler. Sebebinin, Sencard'ın müşteri hizmetleri ile görüşmem üzerine 14 Ekim 2016 tarihinde yapılan normal poliklinik muayenesinde M54.2 kodlu boyun ağrısı gözükmesi olduğu bilgisini aldım. Sadece boyun ağrısı için 2016 yılında ilgili tarihte hastaneye gitmiş olmam ve sonrasında boyunla ilgili kronik bir hastalığım olmadığı halde 8 yıl sonra 26.08.2024'te boyunla ilgili muayeneye gitmem ve doktorun boyun ağrısı kodunu girmesi ile 49698499 provizyonum onaylanmadı ve muayene ücreti ödemek zorunda bırakıldım. Bu boyun değil de baş ağrısı için gitseydim sözleşme poliçesinden önce baş ağrım olduğu için doktora gittiğim için mağdur mu bırakılacağım? Böyleyse nasıl hastanede muayene olabileceğiz? Sigorta ne için var, ne işe yarıyor? M54.2 bir tanı değil, boyun ağrısıdır. Ödediğim muayene ücretinin geri ödenmesini istiyorum. Bu durum için sigorta tahkim komisyonuna ve diğer kurumlara şikayette bulunacağım. Özel sağlık sigortamız var diyoruz ancak neredeyse hiçbir şeyi onaylamaz hale geldiniz. Her şeye red veriliyor. Üstelik hastaneler önce muayene sonra onay yapıyor ve reddedildi deyip para alıyor. Bu danışıklı dövüş. Yaşadığım memnuniyetsizliği tüm gerekli mecralara şikayet edeceğim.

12 Eylül 2024 08:32 (Şikayetten 12 saat sonra)

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Provizyon Sorunu Ve İade Talebi

Sigorta Mağduriyeti: Varis Ameliyatı Provizyon Reddi

Cansu
22 Ekim 2024 13:38
Sigorta Mağduriyeti: Varis Ameliyatı Provizyon Reddi

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde Provizyon Sorunu Ve Haksız Muafiyet Uygulaması Nedeniyle Mağduriyet

Merve
05 Ağustos 2025 17:26
medical-point-gaziantep-hastanesinde-provizyon-sorunu-ve-haksiz-muafiyet-uygulamasi-nedeniyle-magduriyet-1.jpg