Gülay sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 22:58

Selpak delux 32 tuvalet kağıdı aldığım palet çok kalitesiz döküntülü kırpık kağıt çıktı ve banyo kağıt tozu doldu. Video görsel ve numune yolladım ve 2 kez aradım teyit ettim 5 hafta oldu inceleniyor hâlâ. Eczacıbaşı gibi büyük bir firmanın müşteri hizmetleri böyle olmamalı. Şaşkınım.

19 Aralık 2023 09:00 (Şikayetten 10 saat sonra)
19 Aralık 2023 11:14
21 Aralık 2023 09:37

Firmadan arandım gecen hafta bilgi mektubu yollandı tarafınıza ama size ulaşmadı sanırım bir aksilik oldu denildi. Analiz inceleme sonucunu bekliyorum birkaç güne bilgi maili ya da mektubu iletilecek Mis. Gelişme olunca tekrar güncelleyeceğim durumu.

02 Ocak 2024 10:58

14 gün geçmesine rağmen hiçbir gelişme ve açıklama yok tarafıma yapılan. Sadece oyalıyorlar arayıp size gecen cuma tarafınıza mektup yollandı denildi ve ilk numune istendiği tarih itibari ile 7 hafta geçti sonuç yok. Asla tekrar tuvalet kağıtlarını almayacağım. Bu tutumları yüzünden kalitesinde olsa başka markaya geçiş yapacağım. Siz insanları bir dünya para alarak döküntülü makine sonunda ne kadar atik kağıt varsa paketleyip satmaya devam edin.

15 Şubat 2024 17:53

Tekrar aradım firmayı çok özür dileriz bir aksilik oldu denilip hâlâ dönüş yapmadılar. Aylar oldu bir de numune istediler elimdeki ürünleri yolladım. Rezalet bir müşteri hizmetleri var. Asla islerini yapmıyorlar. Eczacibasi ürünlerini almayın aldırmayın

Nur sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2024 11:00
"Ürün numunesi alındı. Bir ay içinde yenisi yollandı. Markaya teşekkür ediyorum"
Eczacıbaşı Selpak Tuvalet Kağıdı Kalite Düşüşü

Özge
20 Şubat 2025 23:27
Selpak Deluxe Tuvalet Kağıdında Kalite Düşüşü Ve Paket Sorunu
Gülserin sonuçtan hiç memnun değil

Gülserin
05 Mart 2024 18:53
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Silen Tuvalet Kağıdı Sorunu

Merve