14 Aralık 2023 16:13

İstanbul Bora Açar Otomotiv firmasından almış olduğum 0 km Segway Snarler 570 Atv, 60. Km'de şaftı yerinden çıkardı. Soğutucuyu dağıttı, Atv bütün antifrizi ve diferansiyel yağını boşalttı. Ormanda telefon çekmeyen bir alanda kaldım. Çekici ile Bolu Buyruk Otomotiv yetkili bayiine Atv'yi götürdüm. Buranın aslında Kia bayisi olduğunu, içeride Kia teknisyenlerinin olduğunu, onlar gitmeden Atv'yi kesinlikle lifte kaldırıp bakamayacaklarını bildirdiler. 2 gün boyunca Atv orada yattı, hiç işlem yapılmadı. Şu anda da garantiden parçaların değişmesi için talep açıldığını, ancak bu hatanın montaj hatası olduğunu, fabrika ile almış olduğumuz bayinin Bora Açar Otomotiv ile iletişime geçmesi gerektiğini söylediler. Bunu bayiye söylediğimizde 'Fabrika bizi arasın.' cevabını aldık. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve müşteri hizmetleri Bora Açar Otomotivi arayıp onlarla görüştüğünü, bu durum ile ilgili bize bilgi verileceğini ifade etti. Şimdi ben 260.000 TL para verip 60 km'de yolda kaldığım için mi yanayım, yoksa bu sallamaz tavırları olan bayilerle uğraştığım için mi yanayım? Arkadaşlar, Segway pişmanlıktır.

profile profile

Enis sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Ve Müşteri Hizmetleri Erişimi Büyük Sorun Yaşatıyor

Enis