Mehmet sonuçtan çok memnun

Seduna Sürekli Kırılan Sandalyeler...

05 Kasım 2023 16:31
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“İlgilerinden dolayı teşekkür ederim”
06 Kasım 2023 15:00 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba Değerli müşterimiz. Ürünlerimizde yaşamış olduğunuz problemler adına üzgünüz. İletişim kurmanız durumunda en iyi şekilde sizlere yardımcı olmak isteriz. Anlayışınız adına şimdiden Teşekkür eder, İyi günler dileriz.

06 Kasım 2023 15:50

Seduna mobilyadan geri dönüş oldu. Şu anda problem çözülmeye çalışılıyor. Ayrıca gelişme olursa yazacağım. Teşekkürler.

17 Kasım 2023 11:36

İlgililer geri dondu. Sorunumuzla ilgilenip arızalı parçaları değiştirdiler. Tekrarı halinde yenisi ile değişim yapılacağını söylediler. Teşekkür ederim ilgileri için.

06 Aralık 2023 18:22

İlgilerinden dolayı teşekkür ederim

06 Aralık 2023 18:24

Güzel düşünceleriniz için biz teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Sosyal
Sosyal

Vallahi almayı düşünüyordum, internette araştırayım dedim. Anladığım kadarıyla çok kalitesiz plastik parçalar kullanıyorlar. Ben bu ülkedeki üreticileri asla anlamıyorum maliyetten kaçayım daha çok kazanayım mı dertleri yoksa sadece bir şey üretmek için mi üretiyorlar hiç anlamıyorum. Listemde eklemiştim bu markayı ama bendeki algısı kaliteli gibiydi. Kısa süreli yaptığım araştırmada bu plastik sorununu herkes yaşamış. Sanırım vaz geçtim 7-8 bin liraya şimdi başka markalar bakacağım. Şunu Japon bir üretici yapsa harakiri yapardı gururuna yediremezdi. Umarım ilerde daha iyi parçalarla daha iyi üretim yaparlar. Her şey para değil az kazan ama laf söyletme derler

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Ve Kalitede Hayal Kırıklığı Yaşadım

28 Ekim 2025 03:52
Garanti Kapsamı Ve Kalitede Hayal Kırıklığı Yaşadım
garanti-kapsami-ve-kalitede-hayal-kirikligi-yasadim-3.jpg
garanti-kapsami-ve-kalitede-hayal-kirikligi-yasadim-2.jpg
Sıddık sonuçtan hiç memnun değil

Seduna Çalışma Sandalyesi Çatladı, Garanti Süresi Dışı Onarım Ücreti Talep Edildi

28 Nisan 15:06