Sedat Akademi Business Sefaköy Şikayeti

11 Ekim 2024 13:511.787

Sedat Akademi Sefaköy'deki AVM ye gittim ombre istedim saçlarım çok kötü oldu yandı ve koptu bin tl diye yanıltıcı ilanı var belimde olan saçlarımı kestiler su an omuzlarımda neredeyse, renk farklılıkları oluştu bir yer karamel bir yer sarı nasıl başardılar anlamadım bu rengi geçişleri de çok kötü oldu hiç memnun kalmadım bakım yaptırmak zorunda kaldım.

Yorumlar(6)

17 Nisan 2025 16:37

Gerçekten kotu bir yer Sefaköy şubesine gittim asla söyledikleri fiyata değil iki katı fiyat çıkardılar 1500 anlaştım fiyatı 3000'e yaptılar çalışanları çok rahatsız edici bir samimiyet gösteriyorlar kötü anlamda bir samimiyet her yer çok pisti sac yıkanan yer falan pislik içindeydi taraklar sac doluydu resmen asla gidip paranızı cop etmeyin değmez.

30 Ekim 2024 15:44

Evet benim de ombre yaptırdım saçlarım mahvoldu Yıprandı koptu uzun saçlarım omzuma bile gelmedi bakım yapıldı sözde hiçbir şey yok hertaraflar kızıl hiç memnun kalmadım dünyanın parasını verdim sonra düzelteceği söylenildi 2 ay geçti ses yok ben şikayetimi adliyeye kadar taşıyacağım bu zamanda para kolay kazanılmıyor çöp etmeyeceğim

Eki aç
Eki aç
24 Ekim 2024 17:34

Çok geçmiş olsun ben de Instagram da gördüm güzel diye gitmek istedim fiyatı da özellikle sordum sabit dedi yorumunuzu gördüğüm iyi oldu

24 Ekim 2024 16:44

Bende randevu aldım gitmek için nasıl oldu saçlarınız fiyat 1000 TL diyor fark mı çıkartıyor

Kuaförde Beklenmedik Kötü Hizmet Ve Hijyen Sorunu Yaşadım

20 Mayıs 2025 19:35466

Sedat Akademi Sefaköy şubesine bugün, reklamlara aldanıp gittim. Keşke yorumlara bakıp gitseydim; reklamlar o kadar prof...

Kuaförde Beklenmedik Kötü Hizmet Ve Hijyen Sorunu Yaşadım

Salon Trend Sefaköy Saçımı Yaktı

22 Mart 2024 13:59913

Sefaköy salontrendsefaköy3 isimli Sefaköy'de olan kuaföre gittim. 1300 TL ombre diye reklam verdikleri için o rakamla gi...