Ekip Matmazel Kuaför Matmazel İzmit Şubesi Resmen Oyun Oynuyor.

17 Aralık 2023 00:45

İzmit şubesi Kampanya olduğunu söylediler kesim+ombre 1500 TL. Saça göre 200-500 artabilir dediler. En son 6 ay önce ombre yaptırmıştım. Fakat gittiğimde saçların yanar biz sana bakım+kesim+kızıllık olan bölgelerede hafif boya atalım dediler. Bakım dediysem keratin değil, sattıkları üründen sürdüler oda 500 TL. Ben başta keratin yapacaklar sandım. Ah bir de cila attılar isteğim üzerine😌 saçlarımdaki beyazlara bile dokunmadılar. Hiçbir fark yok sadece kesim belli. 2000 TL aldılar. Sürekli bakım yağı satmaya çalıştılar. Ne zaman istediğim sarıya dönerim dedim 1 ay sonra gel dediler. Yani 6 ay sonra saçım yanıyor ama 1 ay daha bekleyince bir şey olmuyor. Üstelik 15 gün sonra kampanya bitiyormuş. Sanırım sistemi anladınız. Güzel oyunlar bunlar. Gerçekten çok ayıp. Çevremde herkese anlatıyorum, gidecek olanıda engelliyorum. Paramıda helal etmiyorum. Kesim dışında asla hakkını vermediniz.

Havva sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 11:59
Beyaz Köşk Coiffeur (Ersin Pekdemir) Yanlış Saç Kesimi Ve Renk Uygulaması İle Mahvolan Saçlar

01 Nisan 17:41
Fiyat Farkı Ve Yanıltıcı Hizmet Deneyimi
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 15:47

11 Şubat 2024 12:57
Art of Hair Beşiktaş Art Of Hair Kampanya Aldatmacası
Ela sonuçtan hiç memnun değil

Saçım Yanlış Renkte Ve Yandı, Ekstra Ücret Talep Edildi

04 Temmuz 14:44