İsrafil sonuçtan hiç memnun değil

Seat Sıfır Araç Multimedya Ekranı Çatlağı

Seat Sıfır Araç Multimedya Ekranı Çatlağı
İsrafil
03 Kasım 2023 16:03

Sn. İlgili;
14.10.2023 tarihinde bayinizden satın aldığım Seat Ateca aracımı teslim alırken multimedya ekranı jelatin ile kaplıydı.
25.10.2023 tarihine kadar jelatini çıkarmadım, çıkardığımda ekranının çatlak olduğunu fark ettim. Hemen bayinizin müşteri temsilcisini arayarak durumu anlattım ve aynı gün servisinize geldim. Serviste fotoğraf çekip ve Doğuş gurubuna yazı yazılacağı söylendi.
Servis danışmanınızı 02.11.2023 tarihinde telefon ile arayarak Doğuş Grubunun red cevabı verdiğini söylemiştir.
Gerekçenin aracı teslim alırken ekrandaki çatlağı görmem gerektiğiymiş.
Jelatin altındaki kusuru fark etmem imkansız. Hele ki sıfır km aldığım araçta kusur olabileceği aklımızın ucundan bile geçmemiştir. Kullanıcı hatası olarak lanse ediliyor, ekranda hiçbir darbe vs. Söz konusu değildir. Bu tarz konularda hassas biri olarak ekran koruyucu almadan jelatini dahi çıkarmadım. İyi niyet kapsamında yaşadığım mağduriyeti servis danışmanlarınıza ilettim. Açıkçası aldığım cevap hayal kırıklığı olmuştur.
1994 yılından beridir ticari faaliyetini sürdüren mbu ve Doğuş Grubunun kurumsal yapısına olan güvenimiz doğrultusunda verilen cevabın tekrar kontrol edilmesini ve yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Seat Doğuş Oto/Vosmer'in Mekatronik Parçayı Tedarik Edememesi!

Ahmet
12 Temmuz 2023 16:37
Bahtiyar sonuçtan hiç memnun değil

Seat Ateca Aracımın Suya Girmiş Denilerek Garantiye Sokulmaması

Bahtiyar
17 Temmuz 2024 18:35
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Seat Doğuş Oto Maslak Servis Problemleri

Erkan
22 Aralık 2023 09:57
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Seat Otomobil Yazılım Güncellemesinde Yaşanan Sürekli Sorunlar

Hakan
08 Ocak 2024 14:41
Nuh sonuçtan hiç memnun değil

Mahkeme Kararına Rağmen Vites Topuzu Değişimi Yapılmıyor

Nuh