Vedat sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 21:53

Scooter marka botum bugün bana sürpriz yaptı, derisi çok iyiydi ama tabanında böyle bir şeyle karşılaştım sabah, paylaşmak istedim. Neyse ki bagajımda yedek ayakkabım vardı. Bu şekilde mağdur olmamış oldum. Bu markayı uzun zamandır kullanıyorum. İnternet üzerinden aldığım severek kullandığım bir ayakkabıydı.

16 Kasım 2023 07:11 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Scooter Ayakkabı

22 Kasım 2023 21:00

Merhaba size mail attım bir hafta oldu dönüş yapmadınız.

23 Kasım 2023 07:29

Merhaba, adınıza gelen bir mail görünmemektedir.

07 Aralık 2023 13:14

Telefonunuzu aradım, çok nazik bir yetkilinizle (T*** Hanım) görüştüm, kendisi ürünün faturası olmadan işlem yapamayacağını, talimatların bu şekilde olduğunu söyledi, ben de kapanan bir e-ticaret sitesinden aldığımı ve siparişlerimi göremediğimi (muhtemelen) ilettim, kendisine hak vermekle birlikte koskocaman bir fabrikaya yakışacak tavrın şu şekilde olması yönünde dileklerimi bildirdim: Ayakkabı istenir, incelenir; kodundan, seri numarasından, modelinden yılı, belki de satıcısı bulunur, peki bu ne işe yarar, hiçbir işe... Neticede ayakkabı taklit değilse sizindir, kalitesi size aittir, olmaması gereken bir şekilde parçalanmışsa (üstelik tabanı) bu ayakkabının ayıbının arkasında durursunuz, müşteri memnuniyeti bağlamında bunu telafi edersiniz ama siz fatura peşinde koşarak ayıbı sahiplenme değil saklama ve görmezden gelme yolunu seçtiniz, bu da bir strateji tabii bir şey diyemem, bana düşen bu yorumun birçok insan tarafından görülmesini sağlamak ve bir daha bu markayı tercih etmemektir...

Fehmi
Fehmi

Kesinlikle katışıyorum 2 tane almıştım iki farklı renk aynı model ikisi de aynı oldu hatta biri bugün yağmurda yürürken yolda dağıldı gitti eve döndüm işe de geç kaldım

Scooter Ayakkabı Bu Scooter'a Yakışmadı.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 22:50
Vahap sonucu yetersiz buldu

20 Aralık 2024 17:05
Scooter Ayakkabılarında Beklenmedik Taban Sorunu
Bilgi sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 20:31
Su Geçirmez Scooter Botlarım Su Aldı, Tabanı Döküldü