Schindler Asansör Firma Mağduriyeti

13 Ağustos 2024 13:40

İnşaat firması olarak Schindler firmasına verdiğimiz asansör işimizi maalesef çok geciktirerek henüz tamamlayamadılar. Bu durum firma olarak zarara uğramamıza sebep olmuştur. Schindler firması daha önce Maltepe Zümrütevler'deki 2 bloklu 109 dairelik projede tüm taahhütlerini eksiksiz yerine getirdiler. Bu durumu tüm dostlarımızla da paylaşarak memnuniyetimizden dolayı Schindler'i onlara tavsiye ettik. Daha önce memnuniyetimizden dolayı Kartal Yakacık'taki projemizde Schindler ile sözleşme tarihimiz olan 27.11.2024 tarihinden itibaren 3-4 ay içinde ürünlerin geleceğini, 1 ay içinde ise montajın yapılacağının sözünü firma yetkililerinden aldık. Buna istinaden ilk ödememizi 30.11.2023 tarihinde gerçekleştirmemize rağmen, ürünün yurt dışından geldiği tarih olan 25.03.2024'te 2. taksidimizi ödedik. Bir buçuk ay içinde montajın biteceği ve yeşil etiketin alınarak teslim edileceği bize taahhüt edilmişken, maalesef 5 ay geçmesine rağmen, söylenilen yükümlülüklerimizi tam ve eksiksiz yapmamıza rağmen, henüz Schindler firması asansörümüzü açamamış ve yükümlülüklerini de yerine getirmemiş bulunmaktadır. Yukarıda bahsettiğimiz üzere bu durum şirketimizin zarara uğramasına sebep olmuştur. İlgililerle iletişim kurup bu durumu paylaşmak istediğimizde ya ulaşamama ya da ulaştığımızda ise ilgileneceklerini söyleyerek herhangi bir aksiyon almama ile karşılaştık. Firmamızı zarara uğratan ve verdikleri sözlere uymayan Schindler firmasına gereken her türlü hukuki yasal işlemleri şirketimiz olarak başlatacağımızı, bu durumu ise kamuoyu ile de değişik platformlarda paylaşarak bilgilenmesine yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz.

09 Eylül 2024 11:51

Schindler asansör firması Şikayetvar' a yazmamıza mailler atmamıza yetkililere ulaşıp derdimizi anlatmamıza rağmen herhangi bir yol 09.09.24 tarihi itibariyle 10 ay geçmesine rağmen çalışma yapmamış olup son kalan ödemesini işini bitirmediği halde talep etmektedir. Almanya merkezli Yurt dışı firma sahibi olan şirkete mail atmamıza rağmen herhangi bir sonuç alamamış bulunmaktayız.

Schindler Asansör: Sözlerini Tutmayan Firma

24 Ocak 2025 18:19

01 Haziran 2024 11:56
Falez Asansör Antalya Mağduriyet
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Schindler Servisin Zamanında Ve Doğru İş Yapamaması

03 Kasım 2023 17:33