Volkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 14:46

06.09.2024 tarihinde Sultanbeyli de bulunan Özel Saygı hastanesinde çocuğumun doğumu gerçekleşti. 07.09.2024 tarihinde taburcu işlemimiz yapıldı. 11.09.2024 tarihinde Yenidoğan kontrolü sonucu doktor sarılık testi ve ultrason talebinde bulundu. İşlem için vezneye gittiğimde ise bu işlemler için ücret talep edildi kendilerine 0-28 gün işlemlerinde herhangi bir ücret alınamayacağını belirttim fakat bizim hastanemizde 10 gün muayene ücreti alınmıyor sadece cevabını verdiler. Çocuğun testlerinin aksamaması adına ücretleri ödeyerek SGK ile görüştüm fakat SGK hastanenin 28 güne kadar hiçbir ücret talep edemeyeceğini konu ile ilgili inceleme başlatılmadı için fatura ile kendilerine başvurmamı belirtti. Hastaneye fatura detaylarını almak için gittiğimde hepsi birbirinden habersiz personeller 10 gündü ya 28 gün değildi şeklinde kendi aralarında bilgisizlikleri ile beni oldukça şaşırttılar. Saygı Hastanesini devletin koymuş olduğu kurallardan bağımsız hareket etmeye hatta yönetmelik gösterilmesine rağmen çalışanların ısrarla reddetmesine sebep olan büyüklükleri nedir? Konu ile ilgili bilgilendirme yapılmasını talep ediyorum.

Volkan
Volkan
14 Eylül 2024 10:43

Bugün çocuğun sarılık durumu devam ettiği için kontrol muayenesine gittik doktorumuzdan şükufe hanımdan da gayet memnunuz fakat hastane yapılan testler için ücret almaya devam etmektedir.

Büşra
Büşra

Çok yersiz olacak ama doğum ücreti ne kar istediler sizden acaba?

08 Şubat 2024 06:22
Sultanbeyli Saygı Hastanesi Gece Çocuk Doktoru Yok

Sultanbeyli Saygı Hastanesi'nde Erken Doğumda Ekstra Ücret, İlgisizlik Ve Fatura Sorunu

30 Ekim 2025 16:43
sultanbeyli-saygi-hastanesinde-erken-dogumda-ekstra-ucret-ilgisizlik-ve-fatura-sorunu-3.jpg
sultanbeyli-saygi-hastanesinde-erken-dogumda-ekstra-ucret-ilgisizlik-ve-fatura-sorunu-2.jpg
sultanbeyli-saygi-hastanesinde-erken-dogumda-ekstra-ucret-ilgisizlik-ve-fatura-sorunu-1.jpg