SASMAZDNS (SMS) 5452984270 Verilmiş Ve Kodu B353 Şikayetçiyim

13 Mart 2024 14:13

... 52 t. C. Numaralı müşteki tüm uyarılara rağmen dosyanızı kapatmadığınız tespit edilmiştir TCK. 227 maddesi gereğince adresinize icra dosyası yönlendirilecektir uzlaşma sağlandığı takdirde 3850 TL iptal bedeli bulunmaktadır aksı takdirde 36.000TL tazminat davası açılacak banka hesaplarınıza bloke koyulacaktır a. V kanunu 35/a maddesi gereğince bilgilendirme yapılmıştır irtibat 5452***270. Sayın ilgili, abimin telefonunu kulan benim bu mesaj tarafından para istenilmektedir dahilimde olmayan şeye neden para ödeyim ki tarafınıza ait Kabahatler Kanunu kapsamında kapatılması gereken 36.000TL tutarındaki icra dosyam olduğu belirtiliyor ve dosyamı 3.850TL'ye kapatmak için son gün olduğu ifade ediliyor. İrtibat numarası olarak 5452***270 verilmiş ve kodu B353 olarak belirtilmiş. Bana bu içerikte bir mesaj ulaştı. Ancak ben hiçbir şekilde jigolo sitelerine üye olmadım veya para yatırmadım. Numaram ve adım kullanılarak jigolo sitelerine çok sayıda başvuru yapılmış. Kim veya kimler tarafından yapıldığını bilmiyorum. Av. C*****. Borcum olmadığını söylediğimde ise tarafımdan hakaret ve tehdit içeren söylemlerle karşılaşıyorum. Bu durumdan dolayı şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Sibel
Sibel

Merhaba aynı mesajdan eşime de geldi 5000 TL iptal ücreti 169.000 TL tazminat davası açacaklarını belirtmişler aynı kodla numarayı arıyoruz ulaşamıyoruz bir çözüm bulabildiniz mi ulaşabildiniz mi bana da bilgi verir misiniz

Yusuf
Yusuf