Sapanca Sau Bungalov Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

11 Temmuz 2023 23:18

Sapanca Sau bungalov (adanzye Bungalov). 7 Temmuz 2023'te +90 534 *** 84 numarayla WhatsApp üzerinden iletişime geçerek 12-16 Temmuz arası için rezervasyon yaptırdım. 4000 TL kapora verilmesi gerektiğini söylediler ve Anıl Kocabaş adına aynı gün 4 bin gönderdim. Fatura ve rezervasyon bilgisi gönderilecekti ama gelmedi. 10397 TÜRSAB belge numarasını kullanarak insanları yanıltıyorlar. Böyle bir yerin olmadığını öğrendim. Şu an Instagram hesabı değişti ve verilen numaraya ulaşılamıyor. Muhtemelen beni engellediler. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

28 Temmuz 2023 09:11

Sapanca Ukba bungalov yanıltıcıdır kesinlikle inanıp kapora vb. İçin para göndermeyin. Böyle bir işletme yok. Sahte TÜRSAB belge numarası oluşturup insanları yanıltıyorlar. Kapora vb. Şeyler için paranızı alıp sizi engelliyorlar. Benden kapora olarak 4 bin tl aldılar bir daha ulaşamadım. Fotoğrafları incelerseniz zaten anlarsınız. Benim takip ettiğim kadarıyla bu dördüncü isim değiştirişi.

28 Temmuz 2023 09:11

Sapanca Ukba bungalov  yanıltıcıdır kesinlikle inanıp kapora vb. İçin para göndermeyin. Böyle bir işletme yok. Sahte TÜRSAB belge numarası oluşturup insanları yanıltıyorlar. Kapora vb. Şeyler için paranızı alıp sizi engelliyorlar.  Benden kapora olarak 4 bin tl aldılar bir daha ulaşamadım. Fotoğrafları incelerseniz zaten anlarsınız. Benim takip ettiğim kadarıyla bu dördüncü isim değiştirişi.

Huzeyfe
Huzeyfe
23 Temmuz 2023 23:39

Instagram ismi değişmiş bu şekilde. WhatsApp numarasındaki profil fotoğrafı da böyle. Umarım daha fazla kişinin canını yakmazlar

Yorumlar (9)

Abcde

Siz böyle bir yerin olmadığını ne şekilde öğrendiniz

Seher

Ben sürekli takip ediyorum önce Sau yaptı sonra adanzye şimdi de bömse bungalov. Umarım para göndermemişsinizdir

Yaren
Yaren

Bende 15 Temmuz günü aynı mağduriyeti yaşadım 1500 TL gönderim. Cumartesi günü gittiğimde böyle bir yerin olmadığını öğrendim

Seher

Peki çözebildiniz mi durumu? Ben bankalarla görüştüm iptal talebi oluşturuldu fakat karşı tarafın iptali onaylaması gerekiyormuş. Yani çok saçma. Zaten onaylayacak olsa kendisi de gönderir ya da bu yola başvurmaz. Ben de 4.200₺ gönderdim. Şu an Instagram hesapları kapalı. Ayrıca onların bu işi yurt dışından yaptıklarını öğrendim. Adanzye travel şirketi savcılığa suç duyurusunda bulunmuş fakat onlar da çok olumlu düşünmüyorlar geri iade konusunda :(

Seher

Bugün ben de rezervasyon yaptım ama keşke daha önce görseydim şikayetinizi

Ali
Ali

Paranızı alabildiniz mi bende paramı istedim ama gönderecekler mi emin değilim

Dilek
Dilek

Merhaba bomse bungalov diye bir adresle biz de iletişime geçtik. 4 gece 5 gün için 11 bin dediler. Ücretin yarısını gönderdik sonrasında 4187 TL depozito istediler. Biraz da acele ettirince işkillenip vazgeçtiğimizi söyleyip para iadesi istedik. 1-3 iş günü içinde iade olur dendi. 2 gün geçti gelen giden yok siz paranızı aldınız mi

Abcde

Şimdi tekrar baktım iki tane bomse var bu bahsettiğim bömse şeklinde değiştirmiş şöyle fotoğrafını bırakayım

Abcde

Adanzyebungalov hesabı ismini sapancabomsebungalov olarak değiştirmiş. Siz de bu Instagram hesabına girip teyit edebilir misiniz aynı hesaptan mı bahsediyoruz acaba çünkü biz de rezervasyon yaptırdık, Instagram hesabını arattığımda çıkmadı sonra internete yazıp oradaki çıkan insta hesabına girince bomse diye değiştirdiklerini gördüm hani aynı hesapsa gitmeyelim dava açalım. Bilgilendirirseniz sevinirim

06 Haziran 2023 09:56

10 Kasım 2024 10:38
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 13:27