Sait sonuçtan hiç memnun değil

Sanko Üniversitesi Hastanesi Allianz Tamamlayıcı Saglik

Sanko Üniversitesi Hastanesi Allianz Tamamlayıcı Saglik
24 Temmuz 2024 20:23

Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası poliçe no: 0001071006863976. 3 yıldır eşime Allianz sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmaktayım. Bu sene bu sigorta teminatları içerisinde bulunan 30 günlük fizik tedavi için Gaziantep Defalife Hastanesi'nde beyin ve omurilik bölümünde tedavi oldum ve hastanede fizik tedavi olmadığı için başka bir hastaneden fizik tedavi almam söylendi. Aynı ilde Sani Konukoğlu Hastanesi'nde Allianz ile anlaşmalı fizik tedavi doktoruna muayene oldum. Buradaki haklarımdan bir tanesi alındı. Fizik tedavi bölümüne başvuru yaptım. Sigorta şirketi tarafından onay verildikten sonra telefon açılacağı söylendi. 4-5 gün sonra eksik evraktan dolayı bir önceki hastanede çektirmiş olduğum MR'lar istendi. Bunları da gönderdim fakat günü itibariyle hastaneden arayan görevli Allianz tarafından kabul edilmediğini belirtti. Bununla ilgili ne müşteri hizmetlerine bağlanabiliyoruz ne de bir başvuruda bulunabiliyoruz. Eğer bir iptal gerekçesi varsa Allianz'ın öncelikle müşteriyi bilgilendirmesini tercih ederdim. Mağduriyetimizin giderilmesi için geri dönüş bekliyorum.

28 Temmuz 2024 12:56

Sanko Hastanesi hasta haklarından psikolog bir beyefendi aradı sağ olsun tekrar evrakları gönderdik ama Allianz sigortadan dönüş alamadık hala ve onay b3kliyoruz bu ikinci hafta oldu

29 Temmuz 2024 10:44

Allianz Sigorta ile görüşme sağladık Sanko hastanesinin hala evrak göndermediğini söylüyor. İlgisiz hastane personeli yüzünden 15 gündür tedavi olamıyoruz

09 Eylül 2024 18:44
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Fizik Tedavi Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Onay Sorunları

21 Mart 2025 18:24
Fizik Tedavi Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Onay Sorunları

10 Temmuz 2023 22:26
Tuğçehan sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 22:00

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında MR Ücreti Sürprizi