Sancaktepe Belediyesi Emek Mahallesi Başıboş Köpek Sorunu

26 Mayıs 2024 04:22

Sancaktepe emek Mahallesi başıboş köpek sorununu ne zaman çözmeyi düşünüyorsunuz? Özellikle hava kararınca çeteleşmiş şekilde 10-15 köpek sokaklarda geziyor. Evime 500 metre ilerimde devlet Hastanesi var geçen acile gitmem gerekiyordu yürüyerek gitmem lazım akşam saati köpeklerden korkuma gidemedim taksi çağırsam yakın mesafe diye gelmiyor. Onu da geçtim biz insanlar olarak sokaklarda ne zmn korkmadan rahat rahat yürüyeceğiz! Bundan önce de yazmıştım ama belediye inceleme yaptıklarını köpeklerin küpeli oldukları için bir şey yapamayacaklarını söylediler. Yani köpek küpeli aşılı olunca ısırmama saldırmama garantisi mi var? Lütfen bu konuda artık bir aksiyon alınsın çözüm bulunsun.

14 Ağustos 2024 18:13

Sancaktepe belediyesine eskiden başıboş sokak köpekleri ile ilgili şikayet yazdığımız zaman yasa gereği bir şey yapamıyoruz diyorlardı şimdi yasa değişti hala bir şey yapmıyorlar. Sokaklar başıboş sokak köpekleri kaynıyor. Yasayı uygulayın ve başıboş sokak köpeklerini toplayıp barınaklara alın ve biz insanlar olarak korkmadan özgürce sokakta yürüyelim yeter artık

28 Haziran 2024 02:55

Sancaktepe emek Mahallesi başıboş sokak köpekleri artık kedileri boğmaya başladı. Gönderdiğim videoda net şekilde köpeğin ağzında öldürdükleri kediyi görebilirsiniz. Defalarca alın bu başıboş köpekleri barınaklara götürün dedik ama yasa gereği köpekli köpekler sokakta kalması gerekiyor diye cevap alıyoruz küpeli çeteleşmiş köpekler ısırmıyor dişleri yok diye bir garanti mi var.? Sokağa çıkamaz olduk bunlardan korkumuza yeter artık

05 Haziran 2024 04:25

06 Ağustos 2023 19:34