Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Sanatflowerss Haksız Kazanç

05 Ağustos 2024 20:03

Instagram'da sanat flowers adlı bir işletme var. Düğün organizasyonu için kendisinden aylar önce ışıklı demir bir tag kiraladık. Hangi tarihte hangi otele geleceğini söyledik. Kendisi bize kiralama bedeli için 10.000 TL dedi. Kabul ettik. Düğün günü geldi çattı. Bir gün öncesinde bana kiraladığım arka planı değil başka arka plan getireceğini söyledi. Benziyor ama başka bir arka plan. Hadi bunu sorun edip uzatmadık. Bana ne zaman teslim alacaksınız diye soruyor.

Biz kiralama yaparken oteli söyledik kendimiz gelip teslim almak diye bir gündem yoktu. Son gün beni arayıp sanki depo teslim konuşmuşuz gibi davranıyor. Neyse düğün günü geldi kurulumu yaptı. Ve bana daha önce hiç söylemediği bir şekilde para yansıttı. Yok efendim 5.000 TL nakliye ücretiymiş. Biz kiralarken kurulumu ve nakliyesi var diye düşündük ki düşünmemizde gayet normal.

Çünkü ürünün nakliyesi ekstra olacaksa ürün kiralama bedeli şu; nakliye teslim ücreti bu, diye yazarsınız. Karşı taraf ya kabul eder ya etmez. Kendini bilen tüm işletmelerde bu böyledir. Adam ürünü kiraladı düğün günü nakliyeden bahsetmek aklına geldi. Neyse düğün gününe dönüyorum kurulumun ardından ödeme diye beni darlamaya başladı. Ben orada düğün sahibiyim.

Gece gelip ürünü geri alacaksın paranın bende kalması gibi bir şey söz konusu değil. Beni sürekli arayıp sıkıştırmaya çalıştı ve ödemeyi vermezsem gelip ürünü geri toplayacağım diye tehditte bulundu. Biz profesyonel bir firma olduğumuz için sonucu geline yansıyacak her türlü durumu tolere etmek için istediği tutarı gönderdik. Kendisinin hak ettiği muamele alana polis çağırmak olurdu.

Mesajlarımızın ve ses kayıtlarımızın hiç birinde nakliye diye bir şey yok. Kendisi telefonda bunu konuştuğumuzu söylüyor böyle bir bilgi yalan. Sen zaten işini doğru yapan bir işletme olsan ödemenin telefonda konuşulmayacağını bilir mesajda yazılı olarak bulunsun diye bize yazarak da söylersin. Kiralama bedelini yazmayı akıl ettin de nakliyeyi mi akıl edemedin. Baştan aşağı yanıltma.

+ olarak kendisinin telefonda sana söyledim diye inatla yalan söylediği konu için mahkemede görüşeceğiz. Utanmadan üste çıkmaya çalışıyor, program günü firma tehdit ediyor. Bana kusura bakmayın nakliyeyi söylemeyi unutmuşuz bir hata oldu arada anlaşalım kimse mağdur olmasın dese yine anlatıp gösterirdim. Ses kayıtlarını almak için başvuruyu yaptım bile. Anlayacağınız aşırı mağdur olduk.

profile profile

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 13:58

13 Eylül 2023 03:19

04 Haziran 2024 14:47
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Maveraninatolyesi (Instagram) Mağdur Edildik

16 Kasım 2024 14:07