Özge sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Şarj Kablosu İle Gelen Tablet Sorunu

Yanlış Şarj Kablosu İle Gelen Tablet Sorunu
13 Aralık 2024 15:11

Trendyol üzerinden Vatan Bilgisayar'dan aldığım Samsung Galaxy A9 + model tabletin içinden çıkan şarj kablosunun iki ucu da type-c seklinde. Ben tableti nasıl şarj edeceğim Allah aşkına tablet alıyoruz ama şarj aleti yok seklinde mi alıyoruz. Kabloyu farklı bir adaptöre takacağız diye düşünmüştüm ama görüyorum ki saçma sapan şekilde üretimler ve müşteriye sunumlar mevcut. En kısa sürede dönüş açıklama ve çözüm rica ediyorum.

13 Aralık 2024 16:12 (Şikayetten 1 saat sonra)

Özge
Özge
14 Aralık 2024 14:03

Konuyla alakalı arandım ama hiçbir şekilde tatmin edici bir sonuç alamadım. Paket içeriğin bu şekilde olduğunu ve type-c girişe uyumlu adaptör almam gerektiği söylendi. En azından kutu içeriğine adaptörü de dahil edilmiş olsaydı ya da kablonun iki ucu da typec seklinde olmasaydı. Hayatımda gördüğüm en saçma ürün şarj kablosu gerçekten hatta şarj kablosu da değil iki ucu type c seklinde işlevsiz ve kutuya sadece şarj kablosu da var demek için dahil edilmiş bir kablo.

10 Nisan 2025 12:59
Samsung Tabletin Eksik Şarj Adaptörü Sorunu

30 Mayıs 2024 21:57
Samsung Tablette Adaptör Sorunu

17 Ekim 2024 22:35

Kutu İçeriğindeki Adaptör Eksikliği Nedeniyle Tablet Kablomu Kullanamıyorum

24 Ağustos 2025 19:03
Kutu İçeriğindeki Adaptör Eksikliği Nedeniyle Tablet Kablomu Kullanamıyorum
kutu-icerigindeki-adaptor-eksikligi-nedeniyle-tablet-kablomu-kullanamiyorum-1.jpg

05 Ocak 2024 01:25