Şahika sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefonumun Şarj Sorunu Ve Garanti Süreci

Samsung Telefonumun Şarj Sorunu Ve Garanti Süreci
21 Aralık 2024 19:55

Media Markt'tan Samsung S24 Ultra telefon aldım. Telefonu 7 ay boyunca pil ömrü uzun olsun diye şarja taktım ve %95 olduğunda çektim. İlk kez gece yatarken işim olduğu için geceden şarja taktım ve sabah kokuya uyandım. Şarjdan çekerken elim ve sandalyem yandı. Bunun üzerine Media Markt, kablo orijinal olmasına rağmen ürün değişimi için garantiye bakılması gerektiğini söyledi. Garantiye gönderdim ve benden 11 bin TL para istediler. Kasko var fakat telefonla alakalı problemi neden sıfır telefonun varken onarım görmüş istim iade talep ettim. Kablo orijinal değildir dediler. Kanıtlamak için orijinal kabloyu da Media Markt'a götürdüm fakat Samsung, 7 ay geçmiş telefonu iade ya da değişim yapamayız dedi. Şimdi son karar Media Markt'ın olacak, bu da olmazsa Hakem Heyeti'ne gideceğim. 15 yıldır Samsung kullanıcısıyım ve artık kullanmama kararı aldım. Samsung ürününün arkasında değil, bilginiz olsun.

23 Aralık 2024 15:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Aralık 2024 09:26

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Satın Aldığım Samsung Galaxy S25 Ultra Cihazda Cızırtı Ve Bağlantı Sorunları, Değişim Veya İade Talebim Karşılanmıyor

06 Haziran 02:02

26 Şubat 2024 22:17
Sarp sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 11:26

18 Nisan 22:55