Samsung Telefon Uçuş Modu Silik Şekilde Takılı Kalma Sorunu!

21 Mayıs 2023 18:48
Zula
Zula
19 Mayıs 2023 19:27

Samsung A52 telefonumda son yazılım güncellemesinden sonra uçuş modu silik şekilde açık kalıyor. Bu durumdan dolayı hattımı yani arama, mesajlaşma veya internet gibi özellikleri kullanamıyorum. Online satış yaptığım için bu durum beni çok mağdur duruma düşürdü. Bu konuyla alakalı Samsung servisi ile görüştüm. Yaşadığım sorunu, mağduriyetimi ve endişelerimi dile getirdim. Çok uzatmak istemiyorum. Uzaktan erişim ile bir takim ağ ayarları ve sıfırlama işlemleri yapıldı ama tabii ki sorun çözülmedi. Üstelik Samsung yetkilisi arama esnasında defalarca sorunu çözeceğini taahhüt etti. Bu sorunu yaşayan tek kisi olmadığımı benim gibi yüzlerce kişinin olduğunu ve benzer şeyleri yazdığını şikayet kısmında görebilirsiniz. Samsung'un soruna herkesten daha Vakıf olduğunu bildiğim için daha fazla detaya girmek istemiyorum. Yıllardır onlarca ürünlerini kullandığım bir markanın bu kadar üstünkörü şekilde geçiştirmesi, sorunu çözüme kavuşturmaması ve beni çaresiz bırakması kanıma dokundu. Umarım sesimi duyup en kısa sürede isimi hallederler ve alışverişimiz devam eder.

22 Mayıs 2023 08:53 (Şikayetten 14 saat sonra)

Ersin
Ersin

Bende de aynı sorun var ve bunun sebebi yazılım. Neden çözüm bulmuyorsunuz? Bunu bilerek yapıp cihazları mı bozmaya çalışıyorsunuz? Kronik bir sorundan siz sorumlu değil misiniz? Mobil veri ve arama işlevsiz.

Cengiz
Cengiz

Bende aynı sorunu yaşıyorum çözüme ulaştınız mı?

Samsung A52 Telefon Memnuniyetsizliği

13 Eylül 2025 22:56