Samsung Telefon Soccer Manager 24'de Takım Amblemleri Gözükmüyor Oyuncu Yüzeyi Gözükmüyor

28 Eylül 2023 15:00

Daha önce bu oyunun 23'ünde dışarıdan apk indirdim olayını stad olayını yapmak için sonra orijinal yükledikten sonra yüzde amblemler takım amblemleri gözükmeme başladı herhalde bu oyun virüs bulaştı dedim.

Adı yeni oyun bekleyeyim dedim yeni oyunda da amblemler gözükmüyor mu 24 şimdi ben ne yapacağım telefonumu format atsam düzelir mi yeni telefon mu alsam bana bir çözüm bulursanız sevinirim.

02 Ekim 2023 23:08

Arkadaşımın telefonunda amblemlerin hepsi gözüküyor bana dışarı apk indirdiğim için görüntülü hiçbiri çıkmıyor kafayı taktım yeni telefon alacağım format atasan bütün telefon numaralarının görüntüler videolar silinecek Onun için bana bir çözüm yapabilir misiniz bir daha hayatta Ama hayatta dışarıdan hiçbir Oyun apk sini indirmem soccer manager 2023 dışardana apk sını indimiştim güncelleme geç geldi diye ama sonra tüm futbolcu resimde amblemler gitti onsuz oynuyorum Ama bunu bir çözümü olması lazım

28 Eylül 2023 15:40 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Can
Can
29 Eylül 2023 22:15

Beni bir daha arayacaksın dediniz aramadınız Yarın arayabilirsiniz inşallah çözülür

04 Ağustos 2024 19:41

01 Ocak 2024 22:24

07 Eylül 2023 11:32

30 Haziran 2024 11:09
Samsung Telefon S23 Sorunları. Telefon Ekran Kilidini Kabul Etmiyor
Safa sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 13:48