Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung Smartthings Uygulaması Kurulamaması

12 Ocak 2024 00:03

Merhaba. Samsung A21 s marka telefonuma smarttag 2 kurmak istedim ancak Smartthings uygulamasını indiremiyorum. Telefonun surumu uygun değil diyor. Xiaomi marka telefonlara kurulurken Samsung telefona kurulamaması anlaşılır değil. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

14 Ocak 2024 01:42

Talep ettiğim şikayetim hala bir çözüme kavuşmuş değildir. Teknik ekip arayacak denildi ama arayan soran yok. Bu uygulama Xiaomi marka telefona inerken neden Samsung'un kendi telefonuna inmiyor anlamış değilim aldığım smarttag 2 cihazını ne yapacağım peki ben? Samsung Galaxy marka her telefona uyar diye satılıp hiçbir ise yarayamadigina mi yoksa verdiğim paraya mi üzüleyim

12 Ocak 2024 08:31 (Şikayetten 8 saat sonra)

14 Ocak 2024 01:37

Merhaba. Evet anında arandım ancak sorunumu çözmek için Smart Tutor ile teknik ekibin arayıp yardımcı olacağı söylendi. Ancak arayan soran yok. Sorun hala devam.

22 Ocak 2024 17:58

Merhaba Samsung neden hala aramıyor çok mu zor acaba

01 Aralık 2024 12:24
Samsung Smartthings Ve Galaxy Wearable Uygulama Sorunları
Samsung Smartthings Ve Galaxy Wearable Uygulama Sorunları

Samsung Telefon Samsun Smart Tag Desteklenmeyen Cihazlar

10 Ağustos 2023 12:07
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Galaxy Smarttag Başka Telefon İle Kullanma

03 Nisan 2024 22:53
Ege sonuçtan memnun

23 Aralık 2024 21:02
"Çözüldü teşekkür ederim"
Samsung Telefon Smart Things Gizlilik Bildirimi Sorunu!
Safa sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 13:48