Batuhan sonucu yetersiz buldu

Samsung Telefon Samsung A05s NFC Özelliği Yok

28 Ağustos 2024 22:33

Yeni Samsung A05s telefon aldım. Telefonda NFC özelliğini bulamadım
İnternetten bir sürü araştırma yaptım bulamadım bu yüzden banka hesabını kullanamıyorum özellik sayısı çok az Samsung yetkilileri tarafından bu durumla ilgili yardımcı olmalarını istiyorum.

29 Ağustos 2024 10:49 (Şikayetten 12 saat sonra)

29 Ağustos 2024 13:17

Merhaba ben Samsung a05s satın aldım fakat NFC özelliğini bulamadım var mı? Varsa da nasıl açılır bunu öğrenmek istiyorum

29 Ağustos 2024 14:20

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

29 Ağustos 2024 14:27

Merhaba ben Batuhan Ş** Samsung a05s satın aldım fakat NFC özelliğini bulamadım var mı Varsa da nasıl açılır bunu öğrenmek istiyorum

30 Ağustos 2024 09:44

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

NFC Özelliği Olmayan Samsung Galaxy A05 Hayal Kırıklığı

14 Ocak 2025 02:03
NFC Özelliği Olmayan Samsung Galaxy A05 Hayal Kırıklığı
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Galaxy A05s: Beklentileri Karşılamayan Performans Ve Özellikler

07 Mayıs 2025 23:36

Samsung A02S Modelinde NFC Eksikliği Kullanıcıyı Şaşırttı

09 Temmuz 2025 10:27
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 13:38