Samsung Telefon S24 Ultra Güncelleme Sonrası Şarj Sorunu

01 Eylül 2024 01:40

4,5 ay önce almış olduğum Samsung s24 Ultra'yı birkaç güne kadar sorunsuz bir biçimde kullanıyordum ama son güncelleme ile beraber Samsung kullanıcılarına ne yaptı?

2,3 gündür telefonumu type-c to type-c kabloda şarj edemiyorum. Farklı kablolar ve farklı adaptörlerde birçok deneme yaptım, USB to type-c kabloda hiçbir sorun yaşamamama rağmen type-c to type-c kabloda hiçbir şekilde telefonum şarj olmadı. En son raddede servise gitmeden önce (biliyorum ki telefonum 1 aydan önce gelmeyecek), 2200 TL vererek orijinal 45w şarj aletini aldım ve bir de ne göreyim; hiç sorunsuz bir şekilde şarj ediyor.

Kendi aksesuarlarını satmak için bu yaptıklarının adının ne olduğunu herkes biliyor. Yazık vallahi, Samsung bu yaptığı davranışla prestij anlamında gözümden çok düştü. Bu kendilerinin müşteri kaybına da yol açacaktır. Benim sizlere önerim USB to type-c kablo ile idare edin ve bundan sonra Samsung ve benzeri firmaların ahlakını düzeltmediği sürece ürünlerinden uzak dururum.

02 Eylül 2024 13:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

05 Eylül 2024 09:26

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Hiç mi şarj etmiyordu yoksa yavaşmı şarj ediyordu

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 02:51
Samsung Telefon Samsung Yetkililerin Sorumsuzluğu Küfür Niteliğinde.
Samsung Telefon Samsung Yetkililerin Sorumsuzluğu Küfür Niteliğinde.

Samsung Telefon S24 Ultra Ve Şarj Cihazı Uyumsuzluğu!

11 Ekim 2024 11:31