Mevlüt sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon S23 Ultra Su Geçirmeme Özelliği

01 Ekim 2023 19:16
Mevlüt'ün Teşekkür Mesajı
“Yardımcı olan hanımefendiye teşekkürlerimi iletiyorum Yardımcı oldu”

S23 ultrada su geçirmeme özelliği olduğunu bildiğimden dolayı tatilde havuzun içinde video çekimi yaptık. Birkaç dakika havuz sonrası telefon kendini korumaya aldı. Ses falan vermedi. Sonrasında cihazı salladığımda su sesi gelmeye başladı. Korkulacak bir durum mu bu? Cihazı yeni aldım, 1 aylık bir cihaz. Lütfen cevap verirseniz sevinirim.

02 Ekim 2023 08:59 (Şikayetten 13 saat sonra)

02 Ekim 2023 11:12

Yardımcı olan hanımefendiye teşekkürlerimi iletiyorum Yardımcı oldu

Özlem
Özlem

Benimde su geçirdi çalışıyor ama içinde su sallanıyor nasıl bir çözüm sundular size?

Caner
Caner

Merhaba mevlüt bey bende yeni aldım 08.11.2023 s23 Ultra 512 GB su geçiriyor mu sıkıntı oldu mu sorun var mı ayrıntılı yazar mısın teşekkürler

Mevlüt

Hayır herhangi bir sıkıntı yok telefonumun ekranı kirlendiği anda silmekle uğraşmayıp suya sokup temizliyorum. O derece dayanıklı bir cihaz. Yorumunuzu da bayağı geç gördüm. Ama telefonu hâlâ kullanıyorum ve çok memnunum.

Birol sonuçtan çok memnun

27 Haziran 2023 16:11
"Sorunum çözüldü normal olduğunu dile getirdiler ilgilendiğiniz için teşekkür ederim"

Samsung Telefon S23 Ultra Telefonumun İçinden Sesler Geliyor.

28 Mart 2024 21:47

20 Eylül 2024 14:52