Samsung Telefon S23 Ultra Telefonumun İçinden Sesler Geliyor.

28 Mart 2024 21:47

Samsung s23 Ultra telefonumun içinden Tıkırtı sesleri geliyor. Telefonu alalı daha 6-7 ay oldu. Herhangi bir darbe, düşme gibi bir durum yaşanmadı. Ancak bugün tesadüfen fark ettim. Telefonu salladım. Sanki içinde bir şeyler oynuyor. Özellikle üst kısımlara, kameraya doğru arkalardan geliyor. Kılıfı çıkarıp baktım. Onunla da ilgisi yok. Telefonun çalışmasında, performansında herhangi bir sorun yok ama içinden böyle sesler gelmesi çok anormal. Bunun sebebi nedir? Şikayetvar'a yazmaya karar verince fark ettim ki benimle aynı sorunu yaşayan çok sayıda insan var. Derhal bu duruma açıklama ve çözüm getirilmesini istiyorum. Bu telefonu bu şekilde kullanmak istemiyorum. Kim bilir bana ileri ki zamanda ne gibi sorunlar çıkaracak? Türlü zorluklarla bir ton para vererek aldığımız telefondan bu şekilde sesler gelmesi, böyle anormal şeylerin olması gerçekten çok ilginç! Derhal açıklama bekliyorum Samsung Türkiye!

29 Mart 2024 09:27 (Şikayetten 11 saat sonra)

Gizem
29 Mart 2024 11:12

Geri bildirim için teşekkürler. Bu durumun normal olduğu, kamera özelliği ile ilgili olduğu söylendi. Açıklama beni her ne kadar tatmin etmese de inanmaktan başka çarem yok. Bu durum Umarım ileri ki zamanlarda sorun çıkarmaz. Çünkü başlangıçta böyle bir şey yoktu. Bu Tıkırtı olayı sonradan gelişen bir durum. Madem kamera özelliği neden ilk kullandığım zamanlarda da yoktu da yeni oluştu? Hayırlısı

Yalcın

Aynı sorun için aramadığım yazmadığım yer kalmadı benim telefonumda da üç ay sonra bu sorun oluştu hiçbir şekilde çözüm bulmuyorlar kameranın bir özelliği olduğunu söyleyip üstünü kapatıyorlar bu telefon bu şekilde kullanılmaz gerçekten.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon S23 Ultra Sallayınca Tıkırtı Sesi Gelmesi

Ali