Samsung TAB S9 Fe Plus Modelinde Samsung Notes Donma Sorunu

12 Mayıs 2024 19:25

Ben Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus model tableti alalı neredeyse iki ay olacak. Ders çalışmak için almıştım ancak Samsung Notes uygulamasında yazı yazarken üç-dört saniyelik donmalar meydana geliyor. Sayfa kaymıyor. Özellikle elim diğer kısımlarıyla ekrana temas etmediğine emin oluyorum ve kalemi algılamaması için uzaklaştırıp parmağımla sayfayı kaydırmaya çalışıyorum ama donma sorunu bir türlü geçmiyor. Acaba bu sorun tamamen tablet ile alakalı mıdır, bilginiz var mı? Not tutma özelliği için bu tableti tercih etmiştim fakat yaşanan donmalar nedeniyle çok mağdur oldum. Dikkatli kullanılmış ve henüz iki aylık olan cihazım hâlâ yepyeni.

13 Mayıs 2024 09:17 (Şikayetten 13 saat sonra)

Akın
Akın

Merhaba sorununuz çözüldü mü bir aynı sorunu yaşayan bir cihaz var nasıl çözebiliriz

Buse
Buse

Hayır problem hala devam ediyor

Sümeyye sonuçtan çok memnun

Goodnotes Uygulaması Donma Sorunu

10 Ekim 2024 18:01
"Benimle görüşen hanımefendi çok kibar ve yetkisi. Çok teşekkür ederim kendisine. İşinde başarılar diliyorum 🩷"

Samsung Galaxy TAB S9 FE: Samsung Notes Uygulamasında Donma Sorunu

18 Kasım 2024 18:53