Taner sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Note 20 Ultra Kamera Flu Görüntü Çekiyor.

25 Eylül 2023 00:31

Media Markt'tan 2022 Aralık ayında Samsung Note 20 Ultra bir telefon satın aldım yaklaşık 4 ay hiçbir sorun yaşamadan kullandım fakat 4 ay sonra kamerası flu çekmeye başladı. Gelen güncelleme sonrası telefon bu duruma geldi. Özellikle fotoğraf ve video çekmek için almıştım şu an telefonu kullanmak dahi istemiyorum ve 1 yıl olmadan yeni telefon arayışına girdim ve mağdur oldum ne yapacağımı bilmiyorum. Güvenerek aldığım Samsung Note 20 Ultra cihazımdan dolayı bu markaya karşı güvenim zedelendi. Çok üzgünüm. Samsung dan böyle bir problem ile karşılaşacağımı hayal bile etmezdim. Sorunum çözülmez ise iPhone dünyasına katılmak zorunda kalacağım. Büyük hayal kırıklığı yaşamaktayım.

25 Eylül 2023 08:55 (Şikayetten 8 saat sonra)

25 Eylül 2023 19:26

Samsung müşteri hizmetleri tarafından arandım ve cihazıma uzaktan erişim ile bağlanıldı ayarları sıfırlandı fakat herhangi bir düzelme olmadı ve sorunum aynı şekilde devam etmektedir.

10 Ocak 2024 23:17

Şikayet sonrası ikinci bir cihaz zorla buldum gönderdim ve cihaz elime geldi fakat bu seferde şebekesi zayıf çekiyor ve iletişim kuramıyorum tekrar garantiye gönderdim aldım alalı cihazı sağlam kullanamadım telefon ile sadece iletişim kurabilirken şu an oda gitti markaya ve telefona güvenim kalmadı muhtemelen Samsung ve Android dünyasından tamamen çekilme kararı almak zorunda kaldım şu an iş hayatım çok olumsuz etkilendi ve cihaz aldığımdan 3 ay sonra kamerası flu çekiyordu 6 Şubat depreminden sonra iletişim kurduğumuza şükrettim kendimize gelip ikinci bir telefon bulmak çok uzun zaman aldı garantiye gönderdim geldi yine gönderdim üzgünüm ve şişmanım güvendiğim ve inandığım marka beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Samsung Telefon Güncelleme Sonrası Şebeke Sorunu

09 Temmuz 2024 02:48
Yıldırım sonuçtan hiç memnun değil

Yıldırım
04 Temmuz 2024 00:31
Samsung Telefon Samsung (Flu Fotoğraf Çekme Problemi)
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Simge Elektronik Ve Samsung'un Mağdur Etmesi

29 Ağustos 2023 23:31