Busra sonuçtan memnun

12 Kasım 2024 23:04
Busra'nın Teşekkür Mesajı
“Uzun uğraşlar sonucu sorunum çözüldü. Yoruldum ama en azından istediğim sonuca bağlandı. Teşekkürler”

Merhaba,

Samsung Galaxy z Flip 3 model telefon kullanıyorum ve sürekli sorunlar yaşıyorum. İlk cihazımın katlanır yerinde çizikler oluştu ve bu durum ekran görüşümü engelledi. Bu sorunu sizinle paylaştım ancak olumsuz dönüş aldım. Bunun üzerine Tüketici Hakları'na başvurarak yeni bir cihaz temin edebildim.

Ancak, ikinci telefonumda da aynı problemle karşılaştım. Yine olumsuz dönüş alacağımı düşündüğüm için doğrudan Tüketici Hakları'na başvurdum. Bu durumdan dolayı mağduriyet yaşıyorum. Büyük ihtimalle cihazım tekrar yenilenecek, fakat aynı sorunu tekrar yaşayacağımdan endişeliyim.

Bu nedenle, artık Samsung Galaxy z Flip 3 modelini istemiyorum. Sürekli aynı sorunla karşılaştığım için daha üst ve sorunsuz bir modelle değişim talep ediyorum. Aynı modelin yenisiyle değişim olsa bile, bu modelin problemli olduğunu deneyimlerimden biliyorum ve tekrar aynı sorunları yaşamak istemiyorum.

Mağduriyetimin giderilmesi konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Saygılarımla,
B**** K******* İ****

07 Ocak 2025 15:09

13 Kasım 2024 13:21 (Şikayetten 14 saat sonra)

14 Kasım 2024 16:09

Bugün sadece şikayet yazdığım için arandığım ve çözümle ilgili bir şey yapamayacakları söylendi. Peki çözüm yoksa niye arandığım sorusuna da şikayet yazınca aramak zorunda olduklarını ilettiler. Gerçekten enteresan bir durumla karşı karşıyayım.

14 Kasım 2024 17:20

Ve ayrıca kullandığım model Samsung flip3 bu sorunu ilk aldığımda yaşadım. Değişimi aynı modelle gerçekleşti. Bu telefonumda da aynı sorunu yaşamam model bazlı sorun olduğunu göstermez mi? Bu sorunu tekrar yasamama adına Üst modelini talep etmem sizce normal değil mi? Sayın yetkililer. İyi çalışmalar...

07 Ocak 2025 15:10

Samsung’dan Flip Z3 model bir telefon satın aldım. Ancak, telefonun katlanma noktasında oluşan iz nedeniyle cihaz kısa sürede kullanışsız hale geldi. Bu durumla ilgili Samsung, sorunun kullanıcı hatası olduğunu iddia etti ve çözüm için Hakem Heyeti sürecine başvurmak zorunda kaldım. Süreç sonunda haklı bulundum ve telefonun değişimi onaylandı. Bu noktada farklı bir üst modelle değişim talep ettim ancak talebim reddedilerek bana aynı model telefon verildi. Maalesef, beklediğim gibi, aynı model telefon yalnızca 8 ay içinde aynı arızayı tekrar verdi. Bir kez daha Hakem Heyeti ve uzun bir süreçle uğraşmak zorunda kaldım. 6 ay süren bu çabanın ardından, telefonu tekrar Samsung’a teslim ettim ve bu kez, aynı sorunları yaşamamak adına, katlanır sınıftaki üst model bir telefonla değişim yapılmasını talep ettim. Talebimi not olarak da eklettim çünkü tekrar aynı modelin verilmesi ve aynı kısır döngüyü yaşamamın bir anlamı yok. Bu süreçler oldukça yorucu ve müşteri memnuniyeti açısından düşündürücü. Umarım bu defa, tüm mağduriyetimi göz önünde bulundurarak, Samsung gibi büyük bir şirket bana bir çözüm sunar ve beni şaşırtarak memnun eder. Eğer bu talebim olumlu değerlendirilirse, sıkıntı ve şikayet yerine teşekkürlerimi ileteceğim bir mesaj yazmak beni gerçekten mutlu edecektir.

10 Ocak 2025 01:14

Sorunum öyle ya da böyle çok şükür çözüldü. Üst modelini temin ettiler. Çok uğraştırdınız ama mutlu sonla bitti. Teşekkürler

10 Ocak 2025 01:16

Şule sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Z Flip 3'te Katlanma Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

04 Şubat 2025 17:56
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 14:22
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Galaxy Z Flip 5 Ekranında Kısa Sürede Oluşan Çizgiler Ve Kalıcı Çözüm Talebi

01 Eylül 2025 01:25
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 23:20
Samsung Galaxy Z Flip Serviste Değişim Yaptırmamak İçin Direnme Sorunu