Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S23'te Hayalet Ekran Sorunu

18 Ekim 2024 16:55

Samsung Galaxy S23 aldık 1 hafta önce ve ekranda sorun olduğunu gördük. Sorunu anlatayım cihazda herhangi bir uygulamada 5 dakika geçirince o ekrandaki simgelere diğer uygulamaya geçince gözükmeye devam ediyordu. Hayalet ekran tarzı bir sorunu vardı. Yetkili servise götürdük sorunu kabul ettiler ve yazılım atalım. Düzelmezse iade değişim içim merkeze gönderelim dediler. Yazıl atıldıktan sonra da sorun düzelmedi. İade etmek istedik ve merkeze göndereceklerini belirttiler. Fakat bugün gelen haberde cihazın AMOLED ekran olduğundan dolayı böyle hata vermesi normalmiş biraz bekleyince sorun gidiyormuş. Arkadaş ben bu cihazdan bir sürü inceledim sadece benim elimdeki cihazda var bu sorun ve madem sorun yok diyorsunuz neden yetkili servis sorunu kabul edip yazılım atmak istedi? Bu Samsung cihazlarda yaşadığım 2. Problem bir daha ne kendim alırım ne de başkasına aldırtırım. Şarj kablosunu dahi almam artık. Hem sorun kabul ediliyor hem böyle şeyler olabilir deyip cihaz tarafımıza tekrar veriliyor. İlk fırsatta Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Muharrem
18 Ekim 2024 17:09

Ayrıca bize servis tarafından sunulan çözüm çok komik cihaz karanlık modda kullanılınca fark ediliyor hata bize dediler ki cihazı karanlık modda değil de aydınlık modda kullanın. Şaka gibi. Karanlık modu kullanmayacaksam ne için var? Hatayı kabul edip iadeyi neden kabul etmiyorlar?

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Galaxy S23'te Hayalet Ekran Sorunu

18 Ekim 2024 22:58

03 Temmuz 2024 10:18
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 13:21
Fabrika Hatalı Samsung Galaxy S23 - Smart Servis Tarafıma Ulaşmıyor
Fabrika Hatalı Samsung Galaxy S23 - Smart Servis Tarafıma Ulaşmıyor

08 Ekim 2024 18:36
Samsung Telefon Servisinin Tutarsız Hizmetleri Ve İade Sorunu
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Ve BDH İletişim Cihazımı Mahvetti

27 Ekim 2023 10:50