Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 17:21

Samsung a9+ tabletini satin aldım. İçinden şarj adaptörü çıkmadı. Günlerdir ulaşmaya çalışıyorum. Hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Direk politika gereği gönderemiyoruz kendiniz satın alın diyorlar. Üstelik İçinden çıkan şarj kablosu da yanlış iki ucu aynı gönderilmiş. Asla Hiçbir adaptöre uymuyor. Aldığımdan beri tableti şarj edemiyorum elimde orijinal adaptör olmadığı için. 2 yıl önce aldığım üründe gönderilirken ne oldu da şimdi gönderilmiyor? Gerçekten bir adaptörden mi kısıyorsunuz? Verdiğimiz paraya yazık orijinal adaptörler şu anda 800-1000den başlıyor. Parasını veriyoruz ama İçinden parçası gönderilmiyor. Bu firmaya hiç yakıştıramadım. Sorunumuza çözüm bulunmasını talep ediyorum

09 Şubat 2024 17:24 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Rumeysa
Rumeysa
11 Ocak 2025 15:59

Arkadaşlar üzerinden sene geçti bir kez bile arayan şikayetime geri donen olmadı bu kadar saçma bir firma olamaz yazık

08 Mart 2025 23:17

10 Şubat 2025 19:59

30 Mayıs 2024 21:57
Samsung Tablette Adaptör Sorunu

19 Mayıs 2024 22:31
Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 17:05