Nazlıcan sonuçtan memnun değil

Samsung A9+ Android 14 Güncellemesi Sorunu

19 Mart 2024 17:15

Bir ay önce Vatan'dan satın aldığım Samsung A9+ tablet, Android 14 güncellemesini aldıktan sonra donmaya, kasmaya ve ekranın çoğu bölümünde dokunmatiği algılamamaya başladı. Smart Tutor ile bağlantı kuran teknik personel de sorunu çözemedi. Satın aldığım mağazanın servisten cihazın dönüşünün bir ayı geçebileceğini belirtmesi üzerine, bir öğrenci olarak yaşadığım hayal kırıklığıyla dolu deneyimden ötürü bir daha Samsung markasını kimseye tavsiye etmeyeceğime karar verdim.

25 Mart 2024 20:09

Binlerce şikayete rağmen asla ciddiye alıp sorunu düzeltmeye çalışmıyorlar. Ne Smart Tutor ile bağlanan çalışanlar ne de teknik servisteki elemanlar hiçbiri bir çözüm sunamadı. Bu enflasyonda dişinden tırnağından arttırdığı paralarla tablet alan milletin yaşadığı mağduriyeti gözardı eden Samsung rezalet bir deneyimdi. İsminizi zedelemeniz kendinize ve bize verdiğiniz zarar nasıl düzelecek fikrim yok. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar sizler bir çözüm bulabildiniz mi?

19 Mart 2024 17:42 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Nazlıcan
25 Mart 2024 20:11

Evet aradılar ve sundukları çözüm teknik servise gönderin demek oldu. Minimum 1 ay sürecek bir olay ve o 1 ay içindeki mağduriyetimizi düşünen yok. İade ve değişimde asla kabul edilmiyor paramızla rezil olduk

Aynı sorunu yaşıyorum

Servis çözebiliyorsa yine iyi, internette bu konuda onlarca şikayet var, servisin çözebileceğinden emin değilim

Nazlıcan

Tek çözüm servisine götürmekmiş ama servisten de 20 iş günü içerisinde geri geliyormuş bir öğrenci için tamamen fiyasko bir olay oldu

Tamer sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 13:19

25 Mart 2024 09:46