İlhan sonuçtan hiç memnun değil

#Samsung A54 5G E-sim Yalanı

10 Haziran 2024 21:37

Uzun bir araştırmadan sonra arkadaşlarımla birlikte 3 tane Samsung A54 5G modelinden satın aldık. Bu cihazın Samsung Türkiye internet sayfasında, alttaki linkte https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/galaxy-esim-and-supported-network-carriers/ E-sim uyumlu olduğu belirtilmiş. Bu bilgiye istinaden cihazı satın aldım. Bir süre kullandıktan sonra E-sim başvurusu yaptım ama cihazın uyumlu olmadığını öğrendim. Bu konu hakkında Samsung Türkiye ile e-posta yoluyla iletişime geçtim ve kısa sürede dönüş yaptılar. Aldığım cevap: Değerli müşterimiz, Galaxy A54 sadece Avrupa, Kuzey Amerika, Kore, Japonya ülkelerinde E-sim özelliği geçerlidir. Madem Türkiye'de geçerli değil, bu cihaz neden Samsung Türkiye sayfasında bu özelliğin olduğunu yazıyor? Bu konuda Samsung tarafından yanıltıldık. Umarım bu mağduriyetim en kısa sürede giderilir ve başka kullanıcılar bu konuda yanıltılmaz.

11 Haziran 2024 09:39 (Şikayetten 12 saat sonra)

25 Haziran 2024 21:28

Sizinle iletişim kuracaklar yazmışsınız 10 günü geçti henüz bir iletişim yok! Evet aynen öyle yaptım ilk önce samsung.com sitesi üzerinden doğrudan şikayetimi size ilettim ama hiçbir çözüm sunmadınız, #Samsung dan aldığım cevap #e-sim özelikli cihazlar #Avrupa #Asya #Amerika da satılıyor ama Türkiye sayfanızda e-sim özeliği olan cihazların listesini paylaşmışsınız madem #Türkiye'de bu özelliği sunmuyorsunuz listenizde hangi cihazlarda Türkiye'de e-sim destekliyor onu paylaşın insanları yanıltarak düzeltemeyeceğiniz tercihler yaptırmayın. Ben uzun yıllar yurt dışında yaşadım bu süreci İsveç'te yaşamış olsaydım mağduriyetimi sorunsuz bir şekilde çözüme ulaşırdı ama maalesef Türkiye distribütörü müşterilerine önem vermiyor eğer siz bir çözüm yapmazsanız ben Samsung C&T Corporation şikayetimi ileteceğim.

Nuri
Nuri

Maalesef bende bugün yaptığım esim başvurusunda hüsrana uğradığımda bu durumu öğrendim. Samsung Galaxy A54 5G yi ilk çıktığı haftalarda almıştım ve esim seçeneği bu telefonu almamda bir etkendi. Samsung firmasının yaptığı aleni bir şekilde müşteriyi aldatmaktır.

İlhan

Durumu ve mağduriyetimi #Samsung yazmama rağmen ciddi bir dönüş yapmadılar siz arayacaklar diye cevap veriyorlar ama arayan soran mağduriyeti gideren yok.

Samsung Galaxy A54'te 5G Yanıltmacası

04 Mart 2025 01:47