Samsung A52 Samsung One Uı 6.0 Güncellemesi Sonrası Sorun

15 Nisan 2024 22:34

Merhaba. Samsung A52 telefonuma Samsung One UI 6.0 güncellemesini indirdim ve sonrasında cihazımın performansında belirgin bir düşüş yaşadım; şarj süresinde de kısalma meydana geldi. Ekran kilitliyken çift tıkladığımda açılması gerekirken tepki vermiyor, uygulamalar yavaş ve kasılıyor. Sürekli donmalar yaşıyorum. Örneğin, telefonla konuşurken kapatmak istediğimde ekranın karanlık kalması ve kapatma tuşuna basmamın bile zaman alması gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Daha önce son derece memnun olduğum telefonumdan şimdi rahatsızlık duymaya başladım. Sorunun bir an önce çözülmesi için lütfen en hızlı şekilde tarafıma geri dönüş sağlar mısınız?

16 Nisan 2024 09:14 (Şikayetten 10 saat sonra)

Muhammet
Muhammet

Merhabalar... Bende de Samsung a52 var... Bu aralar telefonumu başlatırken "One uı ekranı yanıt vermiyor.! " hatası veriyor.! Güncelleme adı altında milletin telefonlarını mahvediyorlar.!

28 Mayıs 2024 17:52

28 Nisan 2024 23:53