Samsung A33 5G Yakınlık Sensörü Sorunu

10 Nisan 2023 12:35

Yeni aldığım Samsung Galaxy A33 5G telefonumda sensör problemi var. Telefon görüşmesini sonlandırmak için kulağımdan uzaklaştırdığımda sensör devreye girmiyor ve ekrana görüntü gelmiyor, ekran kapalı görünüyor. Telefonu kapatamıyorum. Veya da kulağımda açılıyor ve başka yerlere menüye vs. Giriş yapıyor. Yandaki açma kapama tuşuna basmak zorunda kalıyorum. Sanal sensörün zaman zaman devreye girmemesi hakkındaki şikayetimle ilgili olarak, bu durum olunca manuel olarak müdahale etmemi, açma kapama tuşuna bastıktan sonra ekrana görüntü gelince kapama tuşuna basmamı söylediler. Bu bilginin Samsung bültenlerinde yayınlandığı, bazı modellerde bu durumun olduğu belirtildi. Bu durum Samsung markasına yakışmıyor. Bugün en basit cihazda bile yakınlık sensörü var. Telefonumdaki sensör problemi anlaşılan hatalı üretime bağlı ancak bu durum yetkili servis tarafından kabul edilmediği için mağduriyet yaşıyorum. İnternetteki telefon tanıtımlarında bu telefon sensörü zaman zaman çalışmaz şeklinde bilgi verilmiyor. Tüketici aldatılıyor. Konunun değerlendirilmesi ve iade talebimin kabul edilmesini istiyorum.

10 Nisan 2023 12:56 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Android 16 Güncellemesi Sonrası Şarj Ve Ses Kesintileri

03 Ocak 01:48