Samet A. Ş  Mutfak Dolap Kapağı Yukarıda Durmuyor!

14 Aralık 2024 12:15161
Sezer'in Teşekkür Mesajı
Sorun Çözüldü teşekkürler
13 Aralık 2024 11:29

Samet a. Ş. Mutfak dolabı pistonu hatalı olup dolap kapağı yukarıda durmuyor. Sorunla ilgili mağduriyetin giderilmesi hususunda yardımlarınızı rica ederim.

14 Aralık 2024 13:05 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır. Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır. Çalışma saatlerimiz p.tesi/cuma 08:00 /17:00(GMT +3)Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

23 Aralık 2024 11:01

Ürün 1Z1E02506800426093 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

24 Aralık 2024 15:12

Sorun Çözüldü teşekkürler

24 Aralık 2024 15:50

Değerli vaktinizi ayırıp memnuniyetinizi ilettiğiniz için biz size çok teşekkür ederiz.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, iyi günler dileriz.

Havva
3 Haziran 10:3911

"Merhaba çok kısa sürede olumlu dönüş yapıldığı için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum çocuklar için bayağı tedirgin oluyordum bu çekmecenin kapanmamasi. Bugün itibariyle ücretsiz olarak kargoya verilmiş çok sevindim insalhh sorunsuz bir şekilde yerine montaj ederiz ve bu sitresden kurtuluyoruz ilgili firmaya tekrardan teşekkür ediyorum 🌸"

Tahsin
27 Şubat 23:20166

"Tüm Samet a. Ş çalışanlarına ve Nuh Ayten beye teşekkür ederim. Göndermiş olduğunuz parçalar elime ulaştı. Fazlasıyla sorunumu giderdiniz. Çalışmalarınızın ve başarınızın devamını dilerim. Tüm bu duyarlı davranışınızdan ve desteğinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Saygılarımla iyi çalışmalar dilerim."

Tümünü Gör
“1 Aylık Dynamic Spor Bisikleti Arızalı Ses Sorunu”

“1 Aylık Dynamic SporBisikleti Arızalı Ses Sorunu”

Sefa
Rema Butik Yanlış Ürün Gönderiyorlar, Değişim İçin Extra 300 TL İsteniyor