Samet A. Ş  Mutfak Dolap Kapağı Yukarıda Durmuyor!

Sezer'in Teşekkür Mesajı
Sorun Çözüldü teşekkürler
Sezer
13 Aralık 2024 11:29

Samet a. Ş. Mutfak dolabı pistonu hatalı olup dolap kapağı yukarıda durmuyor. Sorunla ilgili mağduriyetin giderilmesi hususunda yardımlarınızı rica ederim.

14 Aralık 2024 13:05 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır. Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır. Çalışma saatlerimiz p.tesi/cuma 08:00 /17:00(GMT +3)Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

23 Aralık 2024 11:01

Ürün 1Z1E02506800426093 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Sezer
24 Aralık 2024 15:12

Sorun Çözüldü teşekkürler

24 Aralık 2024 15:50

Değerli vaktinizi ayırıp memnuniyetinizi ilettiğiniz için biz size çok teşekkür ederiz.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, iyi günler dileriz.

Mutfak Dolabı Çekmece Yay Tırnağı Kırıldı Ve Yedek Parça Yok

S**** aş markalı mutfak dolabı çekmecemin yayı tırnağı 20.08.2026 tarihinde kırıldı. Çekmeceyi şu anda hiç kullanamıyoru...

Mutfak Dolabı Çekmece Yay Tırnağı Kırıldı Ve Yedek Parça Yok

Samet  Çekmece Rayı Tırnakları Kırıldı Yedek Parça Talebi

Samet markalı raylı mutfak dolabı çekmecelerimde, çekmece raylarının fren yapmasını sağlayan küçük beyaz tırnaklar kırıl...

Samet Multilift Mutfak Dolabı Mekanizması Kapakları Üstte Tutamıyor, Ücretsiz Değişim İstiyorum

"Şikayetvar'a yazdıktan sonra direkt WhatsApp üzerinden geri dönüş sağlandı hangi pistona ve kaç adet ihtiyaç olduğu soruldu ve aynı gün içerisinde kargoya verildi. Sonraki gün pistonlar elime ulaştı. Pistonları değiştirdim ve problem çözüldü. Benimle iletişime geçen Nuh Ayten Beye ve Samet firmasına çok teşekkür ederim. Hayatımda hiçbir firmadan bu denli hızlı aksiyon ve ilgi görmedim."

Samet Duolift Mutfak Dolabı Kapaklarında Yaşadığım Sorun

Samet Duolift marka menteşelerin kullanıldığı mutfak dolabı kapaklarında yaşadığım sorunu paylaşmak istiyorum. Taşındığı...

Samet A. Ş Piston Özelliğini Yitirmiş!

Samet A. Ş PistonÖzelliğini Yitirmiş!

Ahmet
Samet A. Ş Değişim İstiyorum!

Samet A. ŞDeğişim İstiyorum!

Ahmet
Samet A. Ş  Tarafından Üretilen Mekanizma Sorunu