25 Aralık 2024 00:56

Samixir Triple Allure Üçlü 12+12+12 litre Slush Buzlaş Karlamaç Makinesi'ni 25/07/2024 tarihinde online satın aldım. Satın aldığımın ilk aylarında karıştırıcı helezonun uç kısmında vazelin sürülen bölümde siyah gres yağı gibi yağ birikimleri olmaya başladı. Ayrıca ses şikayeti vardı. İlgili firmaya teknik hattından online olarak başvurdum. Farklı zamanlarda aynı şikayetlerle ilgili 3 defa servis hizmeti aldım. Fakat sonuç alınamadı. Binbir zahmet ile nihayet yeni ürün 20/12/2024 tarihinde geldi. Bir sorun olursa servise görüntülü anlatmak için paketi video çekimi eşliğinde açtım. Yeni sıfır gelen ürünün soğutucu silindirlerinin baş kısımlarında kaynak ve krom kaplama hataları gördüm. Ayrıca özellikle orta karıştırıcı helezonun uç kısmında aynı siyah yağlanma mevcuttu. Servis yetkilileri hemen hemen tüm ürünlerimizde bu durum var. Ayrıca bu durum cihazınızın soğutmasında ya da performansında bir sorun yaratmaz şeklinde aklımla alay eder bir cevap verdi. 77.000 TL ödeyerek işletmemde kar getirecek umudu ile aldığım bu cihaz ve Sam Teknik satış sonrası hizmetleri gerek müşteri memnuniyeti açısından gerek tüketici memnuniyeti açısından nazarımda sınıfta kalmıştır! İyi ki bir hukuk devletiyiz, iyi ki "Tüketici Hakem Heyetleri" ve sesimizi duyurabileceğimiz bu platformlar var.

Volkan sonucu yetersiz buldu

Aquamara Buz Makinalı Su Sebili Aynı Arızayı 5-6 Kez Tekrarladı!

12 Eylül 2025 15:27
Süeda sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2025 12:04
Yedek Parça Beklerken Mağduriyet
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 16:39
arcelikten-kusurlu-urun-ve-yetersiz-cozum-4.pdf