25 Mayıs 2024 12:50663

Banyo tezgahı olarak kullanmak amacıyla satıcının da önerisi ile ahşap bir malzeme aldık ve üzerine gerekli önerilen verniği sürerek kullanmaya başladık. Fakat daha bir yıl olmadan ahşap malzemede açılmalar oldu. Birkaç farklı yerde ve çatlaklar şeklinde (tüm işlemler bu işle uğraşan ustalar tarafından yapıldı). Durumu bildirmemize rağmen gönderdiğimiz resimlere bakarak kullanım hatası diyerek bizi savsakladılar. Gelip yerinde bakma zahmetine bile girmediler. Türkiye'de satılan ürünün arkasında durmayan bu tür şirketler oldukça, biz tüketicilerin durumu düşündürücü. Birçok yerde satış mağazası olan Salkım Orman Ürünleri, her şey satılıncaya kadar ilgileniyor.

6 Ağustos 2025 09:14

Ahşap kalite sınıfını sizin istediğiniz kalitenin altında yapmış olabilirler bu firmadan her şey beklenir.

25 Haziran 2025 12:47399

Parksan Group'tan sitemiz için iki adet ahşap masa aldık. 14 gün teslim süresi demelerine rağmen, ürünleri teslim almak ...

Teslimat Gecikmesi Ve Kusurlu Ürün Sonrası İlgisizlik

Lady Wood Design (lady_wood_desing) Ürünlerde Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Geciken ürün, hatalı ürün, kalitesiz ürün, kötü hizmet. Yaptıkları ahşap TV sehpası televizyonumuzun ayağını resmen çürü...

1 Destek2 Yorum