Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Acil Serviste Yaşanan Muayene Sürecine İlişkin Değerlendirme

05 Nisan 2024 01:06

Acil bölümünde pratisyen doktor O****** İ******'e başvurdum. Şu an vücudumda öylesine şiddetli bir üşüme ve titreme var ki, sağ kulağımın patlayacak gibi olduğunu hissediyorum. Muayene için gittiğimde ne serum takıldı ne de iğne yapıldı, sadece ilaç verildi. Durumumun ciddiyetini anlatarak bugünlük istirahat talep ettim, çünkü gerçekten ayakta duracak halim yoktu ve acile taksiyle gitmiştim. Ancak doktor 'çalışabilirsin' diyerek istirahat vermedi. İşimin ağır olduğunu ve ayakta duramadığımı belirtmeme rağmen, doktor bu talebimi dikkate almadı. Çalıştığım fabrika 70 kilometre uzaklıkta ve Hendek'teki ikinci organize sanayi bölgesinde yer alıyor. Bu saatte oraya nasıl gideceğimi sormama rağmen, doktor bana 'çalışabilir' raporu vererek, bunu fabrikaya götürmemi söyledi. Şu an yola çıkmak zorundayım ve eğer başıma bir iş gelirse ya da kaza yaparsam, bu durumun sorumlusu olarak pratisyen doktoru göreceğim.

Çetin
Çetin
05 Nisan 2024 02:07

30 kilometre hızla dörtlüleri açarak geldim yavaş yavaş geldiğim yok şu an o kadar kötüyüm ki umarım bunları bu doktor görüyordur. İşte başıma bir şey gelirse sorumlusu bu doktordur

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 23:31
Akif sonuçtan hiç memnun değil

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Doktor İlgisizdi

24 Ocak 2024 11:52
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Şırnak Devlet Hastanesi Hasta Hakları İhlali Ve İlgisiz Doktor Tavrı

08 Ocak 2025 18:02