sahipsiz-parseller.co Amazon Taklidi Sahte Web Sitesi İle Kart Bilgilerim Çalındı!

30 Eylül 2024 10:151.154

Facebook'tan Amazon'u taklit eden 'sahipsiz-parseller.co' adında bir paylaşıma denk geldim. 52 euro karşılığında sahipsiz kolilerden verecekleri yazıyordu. Amazon sayfası gibi görünüp kart bilgilerimi aldı. Sadece 2 euro yani 78 küsur lira çekti karttan. Caresia Limited şu kadar çekti diye telefona mesaj geldi. Ben Amazon hesabıma girince orada sipariş sayfamda bir şey göremeyince şüphelendim. Bu sayfanın sahte olabileceğini düşünüyorum. Araştırılmasını istiyorum. Yanıltıcılığın önlemlerinin alınmasını talep ediyorum.

13 Mayıs 2025 19:54

Böyle durumlarda sanal kart girerseniz daha iyi olur

30 Eylül 2024 17:22

Geçmiş olsun. İyi yapmışsınız. Ben de meraktan girdim. Paramı da arkadaşa attım korkudan. İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan demişler :d

30 Eylül 2024 16:34

Siteye girip herhangi bir bilgi paylaştınız mı? Ben sadece siteye girip 3 soruya cevap verdim. Görsellerden birine tıklamam gerekiyordu. Çıktım geri. Umarım bir şey olmaz.

27 Ekim 2024 18:32418

Site resmen yanıltıcı, bana ürün yollayacaklarını söyleyerek 2 € aldılar sonrasında ürün gelmedi ve kartımı kaydetmişler...

2 Yorum

Aurorapaths.com SHEIN Gizemli Kutu Anketi Ve Kargo Ücreti Yanıltması!

22 Ağustos 2024 14:4221.128

Instagram'da Shein gizemli kutu anketi vardı. Anket sonunda gizemli kutu kazandığımı ve sadece kargo ücretini ödeyeceğim...

Aurorapaths.com SHEIN Gizemli Kutu Anketi Ve Kargo Ücreti Yanıltması!
1 Destek2 Yorum

Wonderfulexsir.official (Instagram) Yanıltıcı Güzellik Ürünleri Satışı Ve Kargo Sorunları

Wonderfulexsir (güzellik iksiri) diye bir Instagram sayfası tarafından yanıltıldım. 31 bin takipçisi var. yanıltıcı sayf...

1 Destek2 Yorum