Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Randevu Oluşturamıyorum Lütfen Çözüm

On günden bu yana Gaziantep Üniversitesi Kulak Burun Boğaz bölümünden randevu almak için saat 20:00'de işleme başlıyorum. Dakikalarca hatta saatlerce denememe rağmen sistemden randevu alamıyorum. Üstelik her gün için yeni tarihler ekleniyor ancak her seferinde randevu alamıyorum. Bu durumun başka sebeplerden dolayı olduğunu ve online dışında bir şekilde randevuların oluşturulduğunu düşünüyorum. Açıkçası başka bir açıklaması olup olmadığını bilmiyorum ve sanmıyorum.

17 Nisan 2024 11:35

Merhaba. Bende sizin gibi KBB'den sistem zerinde aynı saatte almaya çalıştım. Sürekli randevu dolu vs. Yazıyordu. 20.00'da 03423606060 numarayı alıp randevu alabildim. Ve en erken 17 nisanda verdi. Üstelik 13 nisanda aradım

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Gaziantep Tıp Fakültesi Randevu Alamıyorum Aylarca

Gaziantep Tıp Fakültesi KBB 2 aydır randevu alamıyorum. Santral sallamıyor, yetkililerin bu konuya el atmasını istiyorum...

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Çok Mağdur Durumdayım!

GaziantepÜniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Çok Mağdur Durumdayım!

Abdurrahman
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Doktorun Görevinde Olmaması

GaziantepÜniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Doktorun Görevinde Olmaması

Yusuf

Öne ÇıkanKonular