Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Gaziantep Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi

25 Temmuz 2024 18:20

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde Nefroloji bölümüne muayene oldum. Böbrek sancısı çekiyorum, ultrasona gönderildim. Ultrason 1'deki doktor, sıra bana geldiği halde sıra numarasını açmayıp yanında hastane personeliyle gelen bir hastayı içeriye aldı. Hastane personeline sıra numaranız kaçtı diye sorunca doktor ayağa kalkıp 'Benimle gel' deyip beni danışmaya götürdü. Orada sıra numarası yanmadı, bunları içeriye alıyorsunuz, hastayla kavga ediyor deyip iftira atarak insanların içinde rencide ederek 'Burada sıranı bekle' deyip torpille ultrasona gelen hastayı aldı. Sonra da acil hasta var diyerek üstünü kapattı. Bu kadar kötü ve kaba üslupla hastaları aşağılayıcı hareketler yapmaya gerek yok. Danışma özür diledi, 'Benim hatam' diyerek. Doktorun yaptığı işe biraz saygısı olsa bunu yapmazdı zaten. Danışma bile doktorun tutumundan çekinip özür dileme gereği hissetti. Bir eğitimci olarak hastalarla nasıl diyalog kurulmalı eğitimi verilmeli. Bu gibi çalışanlara ve kendi içlerinde torpille iş yaparak insanların hakkına girerek etik kuralları çiğnemeden hastane kurallarına uyarak çalışması gerektiğini bilmeleri gerekiyor.

Ökkeş sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 20:57

07 Temmuz 2023 14:01

Sağlık Hizmetlerinde Saygısızlık Ve İlgisizlik

21 Nisan 2025 02:45
Bige sonuçtan hiç memnun değil

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde Yaşanan İletişim Sorunları Ve Hasta Memnuniyetsizliği

22 Ocak 2025 00:10
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 10:26