27 Ekim 2024 12:07

26.10.2024 tarihinde internet üzerinden bir mobilya salon takımı almak istedim. Satıcıyla irtibata geçtim, satıcı Hatay'da olduğunu söyledi. Ürünleri sahibinden.com üzerinden sattığını belirtti ve bana sahibinden.com adresinin linkini attı. Linke tıkladığımda doğrudan sahibinden.com adresine yönlendirildim ve buradan ücretini yatırıp alabileceğimi söylediler. Ücreti site üzerinden yatırdım ve teyit için 5 dakika içinde arayacaklarını söylediler. Aradılar ve 'Sahibinden.com'dan arıyorum, ismim B**' diyerek, bana referans numarasını yazmadığımı, dekontun geçerli olmadığını, tekrar para yatırmam gerektiğini söylediler. Tekrar yatırdım. Sonra sigorta parası, referans numarası gibi bahanelerle benden tekrar para yatırmamı istediler. Sonuçta ne para iade edildi ne de mobilya alındı. Şikayetçi olacağımı söyleyince beni engellediler. Anlamadığım, sahibinden.com ana sayfası nasıl böyle haksızlıklara imkan tanıyor? Onlardan da şikayetçi olacağım, böyle büyük bir firmanın nasıl imkan tanıdığına inanamıyorum.

27 Ekim 2024 12:34 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Muhteşem

Aynı şekilde bende mağduriyet yaşadım, polise tüm yazişmalar ve görsellerle şikayette bulundum, inşallah bir an önce yakalanirlar.

@sahibinden.com #sahibinden.com Aynı görsel ve farklı hesap ile bu tür satış devam ediyor. Lütfen böyle şeylere izin vermeyin, güvenliği bireysel olarak arttırma yoluna bakınız

01 Ağustos 21:09

Sahibinden Platformunda Büyük Güvenlik Açığı

25 Aralık 2024 03:28
Murat sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 12:12
Sahibinden Kategorileri