29 Eylül 2024 14:17

Sahibinden.com Param Güvende hizmeti üzerinden 9500 TL tutarında ürün aldım. Açıklamada eksiklik var gerekçesi ile 4 defa 9500 TL para gönderdim. Şimdi de 27000 TL daha yatırırsan iade yaparız diyorlar. Satıcı ile görüş, satışı iptal etsin, paranız 40 ila 60 gün içinde o şekilde iade olacak diyorlar. Satıcı, ürünü askıya aldıkları için müdahale edemediğini söylüyor. Sahibinden.com, insanları bu şekilde nasıl mağdur edersiniz? Yazık size.

29 Eylül 2024 16:55 (Şikayetten 2 saat sonra)

Yorumlar (7)

Oktay
Oktay

Geçmiş olsun bugün de benim başıma geldi savcılığa gittiniz mi bir ilerleme var mı

Avni

Gittim ama bir şey çıkmadı inşallah büyük meblağ değildir

Soner
Soner

Neden o Ürünün ilan numarasına bakmazsınız param güvende EFT havale yok bende alışveriş yaptım bu şekilde ürünüm geldi

Demet
Demet

Gelir mi acaba para size ne dediler

Avni

Zannetmem adli mercilere başvuracağım ama bu işlerin cezası yok yapanın yanına kar kalıyor paradan geçtim belki sağlam bir ceza alıp başkasının canını yakamazlar

Özenç
Özenç

Öncelikle size sahte ilan atılmış sizde IBAN para göndermişsiniz bir de Apple M2 cihazı kimse 9500 TL satmaz piyasası belli buradan da mı anlamadınız olayı üst üste para gönderdiniz yapacağınız tek şey karakola gidip suç duyurusunda bulunacaksınız buna banka da sahibinden de müdahale edemez ne yazık ki geçmiş olsun zaman kaybetmeyin

Avni

Evet bilgilendirdi sahibinden.com ama iş işten geçti yasal yollardan hakkımı aramaya çalışacağım

Sahibinden.com Param Güvende Hizmeti Üzerinden Yanıltma İddiası

13 Aralık 2024 19:50