Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com E-devlet Doğrulama Hatası.

Sahibinden.com E-devlet Doğrulama Hatası.
27 Şubat 2024 21:38

E-devlet kimliğim bilgimin olmadığı bir sahibinden hesabıyla eşleştirilmiş. Sahibinden hesabımdan bu yüzden ilan veremiyorum. İki kez sahibinden müşteri temsilcisini aradım. Sorunun çözülmeyeceğini söyleyip hiç yardımcı olmadan E-devlete yönlendirdiler. Ardından e-devlet ve ticaret bakanlığını dahi aradım, Sahibinden'in çözmesi gerektiğini söylediler. Fakat sahibinden müşteri temsilcileri konu hiç onlarla alakalı değilmiş ve bilgileri bile yokmuş gibi davranıyorlar. İlan verememeyi geçtim, e-devlet hesabımla bağlanmış sahibinden hesabı hangisi o bile belli değil. Bu işin derhal çözülmesini istiyorum.

28 Şubat 2024 08:25 (Şikayetten 10 saat sonra)

28 Şubat 2024 16:06

Merhaba, Kullanıcımıza konu ile ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Yunus
Yunus
14 Mart 2024 04:44

Kullanıcı memnuniyeti sağlandığını nereden çıkardınız acaba? Hala e-devletimin hangi hesapta doğrulandığını söyleyemiyor ya da herhangi bir çözüm sunamıyorsunuz. Şu an hesabım hiç oldu. Aynı maille başka hesap açılmasına da izin verilmiyor. Yakın çevrenizdeki kişilerin hesaplarını kontrol edin diyorsunuz. İnsanların aklıyla alay mı ediyorsunuz? Her gün sizden çok vakit geçiriyorum bu sitede. Bir şey tekele dönünce maalesef böyle oluyor. Artan ilan fiyatlarından, algoritmasından her şeyinden herkes rahatsız ama bu alanda tekel olduğu için herkes mecbur kullanıyor.

07 Şubat 2024 20:01
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com E-devlet Hesap Doğrulama Sorunu

29 Şubat 2024 22:29
Sahibinden.com E-devlet Hesap Doğrulama Sorunu
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2025 16:04
Murat sonuçtan çok memnun

24 Eylül 2024 13:09
"Sorunum çözüldü. Şikayet var üzerinden açtığım başvuruda göstermiş özveriyi defalarca telefon açtığımda da gösterseydiniz ve sorunumu çözseydiniz daha güzel olacaktı. Yinede teşekkür ederim."
Yasir sonuçtan çok memnun

16 Ocak 2025 11:34
"Beni gündüz gece sürekli arayarak sorunumu nihayetinde çözen firmaya teşekkür ederim"

Sahibinden Kategorileri