Ali sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Soru Sor Seçeneği Var Mesaj Yok

26 Aralık 2023 20:58

Sahibinden com mesaj gönderilmiyor sadece soru sor seçeneği çıkıyor ikinci el cep telefonunda olmuş sadece başka hiçbir şey de yok benim gönderdiğim mesajı herkes görüyor neden. Böyle bir şey oldu bu çok saçma değil mi bunun düzeltilip eski haline getirilmesini istiyoruz

27 Aralık 2023 09:21 (Şikayetten 12 saat sonra)

27 Aralık 2023 14:24

Merhaba, Kullanıcımıza şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

30 Aralık 2023 15:19

Soru cevap eski haline dönsün mesaj sistemine ne telefon satabiliyoruz ne telefon alabiliyoruz mesaj sistemi varken gayet güzeldi şimdi karıştı sadece ikinci el telefonlar için olmuş soru cevap başka bırseyde yok mesaj sistemine bir an önce geri dönmesini istiyoruz

12 Ocak 2024 11:39

Soru cevabın eski haline dönmesi için daha kaç defa şikayette bulunalım insanlar almayacağı telefonlar için yüksek teklifler verip bekletiyorlar herkes görüyor ama orada yüksek fiyatı kafalarına göre veriyorlar almıyorlar burası ihale sistemimi ihaleyle mi mal alıyoruz biz ne bir şey satıyoruz ne alıyoruz numaramızı herkes görüyor adresi görüyor mesaj sistemine donsun artık yeter

25 Ocak 2024 16:09

Sahibinden soru cevap saçmalığı ürün satamıyoruz ürün alamıyoruz nasıl bu kadar kötü oldu mesaj sistemi çok güzeldi şimdi mahvoldu bir an önce eski mesaj sistemine dönülmesini istiyoruz kaç zamandır böyle şikayet etmekten bir hal olduk geri dönüş bile yapmıyorsunuz.

Mevlüt
Mevlüt

Ne kadar saçma bir durumun içerisindeyiz. Beğenmediğimiz Letgo bilene anında uygulamaya bildirim düşürüyor. Sözde büyük firmasınız ama. İnsanları mağdur etmek hoşunuza gidiyor. Demek ki ticaretimizi bundan, sonra başka uygulamalar üzerinden yapmamız şart.

Kaç kişi istiyorsunuz bence böyle iyi çünkü. Neden dersen belki benim soracağım soruyu sen önce den sordun tekrar ben neden sorayım orada cevap var?

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
28 Aralık 2023 21:24
Funda sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 13:27

23 Ocak 2024 20:20