Candan sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 06:30

Sahibinden.com üzerinden Dyson V15 model bir elektrikli süpürge satın almak istedim. EMR Medya Teknoloji adlı firmanın temsilcisi olduğunu iddia eden O*** E**** isimli kişiye dikkat edilmesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Bu kişinin benzer yöntemlerle birçok kişiyi mağdur ettiği bilgisine ulaştım; bana ulaşan altı kişi de benzer durumları yaşadıklarını ifade etti. Ödeme yapıldıktan sonra sürekli oyalama taktikleriyle karşılaştım. Her gün ertesi gün için sözler verilerek süreç uzatıldı. İade söz konusu olmasına rağmen bu da gerçekleşmedi ve mahkeme süreci başladı. Son çare olarak diğer mağdurlarla iletişime geçip, televizyon programlarına başvurmayı düşünüyoruz. Bu kişinin profesyonel bir şekilde mağduriyet yarattığına inanıyoruz.

03 Temmuz 2024 13:49

Sahibinden uygulaması üzerinden Dyson V15 almak istedim. Emr Medya İletişim adında bir firma ile iletişime geçtim ve iki adet Dyson V15 için O** E** adlı kişinin Garanti Bankası hesabına ödemeyi yaptım, açıklamayı da yazdım. Firma güvenilir çıkmadı. İlk başta UPS Türkiye ile gönderim yapmadıklarını söylediler ve telefonuma kargo firmasından mesajlar da geldi. 'Kargonuzu teslim aldık' diye belirtiliyordu, ancak ürün bir türlü gelmedi. 'Dağıtıma çıktı' denildi, ardından 'alıcı adreste bulunamadı' gerekçesiyle geri gönderildi. Bir yıl oldu. Bu O** E** adlı kişi güven vermeyen biri olarak karşıma çıktı, her gün para göndereceğini söyleyerek beni oyaladı ve söz konusu gün geldiğinde iletişimi kesti. Mağazadan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim, böyle güvenilmez kişilere denk gelmemek için. Mahkeme sürecim devam ediyor. Birkaç kişi de benimle iletişime geçti; O** E** hakkında onlar da mağdur olduklarını belirttiler. Tahminime göre mağdur olan çok sayıda insan var. Hepimiz bir araya gelip bu kişiyi ifşa ederek daha fazla insanın mağdur olmasını önleyelim.

Ek
profile profile profile
10 Mart 2024 08:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

Fatma
Fatma

Merhaba Burak bey benim yeni bu olay başıma geldi maalesef Dyson saç ürünü alıyordum ama şahıs bir türlü ulaştırmadı ne bir fatura belge kestiğine dair de bir şey göndermedi beni oyalıyor 4 gündür artık bende şikayetçi olmaya gidiyorum

Kenan

Dilekçeye; Banka Dekont Fotokopisi, WhatsApp yazışmaları, Kargo şirketi sitesinden Kargo Hareket bilgilerinin çıktısını koymayı unutmayın. Şahıs hakkında birden çok şikayet olduğunu, Organize bir eylem gerçekleştirildiğini düşündüğünüzü belirtin.

Kenan

Dava süreciniz nasıl ilerliyor. Ben de geçen ay Cumhuriyet Başsavcılığına Şikayette bulundum. IBAN ve GSM no'dan t. C. Ve Adres tespiti için Bekliyorum. Siz tespit ettirebildiniz mi. Diğer Mağdurların şikayet dosya no'larını kendi dilekçelerimize ilave edersek süreci hızlandırabilir, Cezayı en üst sınırdan ceza almasını sağlayabiliriz.

Neslihan
24 Mart 2024 20:32